Otomobil ile kurye motoru çarpıştı: 1 ölü

Gümüşhane’de petrol istasyonuna girmek isteyen otomobil karşı yönden gelen kurye motoruyla çarpıştı. Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü kurtarılamadı.

Otomobil ile kurye motoru çarpıştı: 1 ölü

Edinilen bilgiye göre yakıt almak için kent merkezindeki Hasanbey Mahallesi, Elmalı Caddesi üzerinde transit yol kenarındaki petrol istasyonuna girmek isteyen D.B (44) yönetimindeki 29 DA 090 plakalı otomobil karşı yönden gelen Emrah Meydan (32) yönetimindeki kurye motoruyla çarpıştı.

Birkaç hafta önce açılan pizza dükkanında moto kuryelik yapan ve kaza sonucu ağır yaralanan Meydan, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından hemen yakınında bulunan Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. 

Kazanın ardından duran kalbi birkaç kez çalıştırılan Meydan, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2021, 22:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
Muhlis ocaklı
Muhlis ocaklı - 3 yıl Önce

Şuna dikkat ettimde motorculara kimse yol vermek istemiyor üstüne üstüne gidiyor ama bilinmezlik motosiklette bir kara yolu taşıtı kimsede sabır kalmamış

Şahsına Münhasır
Şahsına Münhasır - 3 yıl Önce

Allah rahmet eylesin.
Gümüşhane'de ne yaya ne de motorsiklet sürücülerine saygı yok. araç sahipleri yolu kendi üstüne tapulu malı sanıyor. Bunu bir motorsiklet kullanıcısı olarak söylüyorum. Trafikte lütfen bizi de görün...

.
. - 3 yıl Önce

Son zamanlarda moto kurye artmıştı Gümüşhane'de, motosiklet işi çok sıkıntı, ben 2 sene kullandım insanlar seni görmüyor, görünmezsin. Bu yüzden yol hakkı bende olsa dahi, araçlara yol verir, trafiği sürekli okumaya çalışırdım. Olayın Dominosta olması üzücü vukuatlı bi firma bu konuda. Yazık oldu.

SIRADAKİ HABER