Oytun hoca Cumartesi TRT Müzik’te

Gümüşhane’de karakteri, kişiliği, alçak gönüllülüğü, güler yüzü ve müziğiyle toplumun her kesimi tarafından sevilen-sayılan müzik öğretmeni Oytun Elaman, cumartesi akşamı TRT MÜZİK ekranlarında olacak.

Daha önce katıldığı yarışmalarla televizyon ekranlarına aşina olan Elaman, TRT Müzik kanalında başlayan SAKLI SESLER programına konuk olacak.

Çekimleri TRT Erzurum Aşık Reyhani TV stüdyolarında yapılan ve her Cumartesi saat 20.00’de TRT Müzik ekranlarında yayınlanan programın beşinci haftasının konuğu Gümüşhane’nin güçlü seslerinden Oytun Elaman oldu.

TRT’nin ses sanatçılarından Didem Dilara Duman’ın sunduğu, Fatih Doğru’nun yönetmen, Deniz Dökmetaş’ın yapımcısı olduğu programda her hafta Anadolu'nun dört bir yanından bir ses konuk ediliyor.

Çekimleri geçtiğimiz günlerde tamamlanan programın beşinci bölümüne konuk olan Elaman birbirinden güzel türküleri seslendirirken program 26 Kasım Cumartesi günü saat 20.00 da TRT Müzik ekranlarında yayınlanacak.

Sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla tüm Gümüşhanelileri programı izlemeye davet eden Elaman, “26.11.2022 Cumartesi günü saat: 20:00’ da çok değerli arkadaşım Ankara Trt Sanatçısı @didemdilaraduman ile evlerinize konuk oluyoruz. Türkü dolu bir gece için sizleri Trt Müzik ekranlarına bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER