Özel Harekat'a Gümüşhaneli Daire Başkanı

Emniyet Genel Müdürlüğü Özal Harekat Daire Başkanlığına, hemşehrimiz Turan Aksoy atandı.

Özel Harekat'a Gümüşhaneli Daire Başkanı
Emniyet Genel Müdürlüğü Özal Harekat Daire Başkanlığına, hemşehrimiz Turan Aksoy atandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Bakanlık Makamının 10/01/ 2014 tarihli oluru ile Teftiş Kurulu Başkanlığı kadrosunda Başmüfettiş olarak görevli 1.Sınıf Emniyet Müdürü Turan Aksoy’un Özel Harekât Dairesi Başkanı olarak atanması, 1.Sınıf Emniyet Müdürü Ragıp Bülent Taşçı’nın Antalya Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevini geçici görevle vekâleten yürütmesi, uygun görülmüştür” denildi.

Merkeze bağlı Akçakale köyünden olan Aksoy’un ataması Gümüşhane’de sevinçle karşılanırken, Kamuoyu Bilinçlendirme Derneği Başkanı Eyüp Demirel yayımladığı kutlama mesajı ile atamadan onur duyduklarını söyledi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Hareket Dairesi Başkanlığına atanan Turan Aksoy’u hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarını kaydeden Demirel, “Gümüşhane'nin bürokraside yer almasına vesile olan güç Gümüşhane'nin birlik ve beraberliğinden alacağı güçtür. Özel Hareket Dairesi Başkanımızı hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Gün birlik, beraberlik, derlenme ve toparlanma günüdür. Özel Hareket Dairesi Başkanımız Turan Aksoy beyi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.” dedi.
Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2014, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER