Özel İdare’nin iftarında buluştular

Gümüşhane bürokrasisi, Belediye Başkanı ve İl Genel Meclisi üyeleri yaz kış demeden kentin en ücra köşesine kadar hizmet götüren İl Özel İdaresi’nin emekçileri ile geleneksel iftar programında aynı sofranın etrafında bir araya geldi.

Özel İdare’nin iftarında buluştular

İl Özel İdaresi sosyal tesislerinde düzenlenen programa Vali Vekili Ali Recai Yerlikaya, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Vali Yardımcısı Mehmet Faruk Saygın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, İl Genel Meclisi üyeleri, birim müdürleri ve kurumda görev yapan memur ve işçi personel katıldı.

“Bu yıl depremden dolayı biraz hüzünlüyüz”

Programda konuşan Vali Vekili Ali Recai Yerlikaya, İl Özel İdaresinin emekçileriyle aynı sofrada bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Ramazan ayı merhamet, paylaşma ayı. Umarım en iyi şekilde bu ayı değerlendirmişizdir. Bu yıl biraz hüzünlüyüz. Ülkemiz çok büyük bir deprem hadisesi yaşadı. Şuanda Sayın Valimiz de bölgede görev yapıyor, onun da sizlere selamları var. Yoğun bir şekilde İl Özel İdaremiz ve diğer kurumlarımız bölgede çalışma içerisindeler. Bayramı da orada geçirecek kadrolarımız. Bizde Gümüşhane olarak topyekün elimizden geldiğince oraya destek olmaya çalışıyoruz” dedi.

“Gümüşhane İl Özel İdaresi Türkiye’de sayılı ve başarılı bir kurum”

Gümüşhane İl Özel İdaresi’nin kurumsal işleyiş olarak Türkiye’de sayılı ve başarılı İl Özel İdarelerinden birisi olduğunu vurgulayan Vali Vekili Yerlikaya, “Gümüşhane’nin en ücra köşesine kadar hizmet götürüyorsunuz. Çalışmalarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah yeni çalışma döneminde hızlanarak güzel işlere imza atacaksınız. Valilik olarak sizlere her türlü maddi manevi desteği vermeye hazırız. Sizlerin çalışmalarınızı takdirle müşahede ediyoruz. Sayılı günler kaldı Ramazan Bayramınızı da şimdiden kutluyorum. Nice böyle güzel sofralarda, bayramlarda bir arada olmayı diliyorum” diye konuştu.

“Ben şehrimin her noktasına hizmet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum”

Belediye Başkanı Ercan Çimen ise “Bu sofrada bizi buluşturduğunuz için teşekkür ediyorum. Geçen yıl da aynı sofrada bir aradaydık. Yaklaşan Ramazan Bayramınızı da şimdiden tebrik ediyorum. Bayramdan sonra da 14 Mayıs’ta ilimizi, milletimizi, dünya mazlumlarını ilgilendiren büyük bir seçim var. Bizler de Cumhurbaşkanımız için çalışıyoruz. Avrupa’nın en uzun tüneli 3 Mayıs’ta açılıyor. Gümüşhane-Bayburt Havalimanı da bu yılın sonuna doğru açılıyor. 9 yıldır Belediye Başkanlığı yapıyorum benim için bir hayal olan ama gerçekleştirdiğimiz Bahçecik Barajı suyla doldu ve üzerinden akıyor. Hattını bu yıl tamamlayarak hayalimizi gerçekleştirmiş olacağız. Biz Gümüşhanevi Hazretlerinin “Esas olan hizmettir, insan hizmet ettikçe himmete mazhar olur, izzet bulur” sözünü şiar edindik. Ben şehrimin her noktasına hizmet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Ramazan ayında ekiplerimizin bir bölümü burada bir bölümü de deprem bölgesindeler”

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan da konuşmasında Ramazan ayının paylaşma ve yardımlaşma duygularının tavan yaptığı bir ay olduğunu hatırlatarak, “Bu ayda yaptığımız ibadetlerin, tuttuğumuz oruçların kabul edilmesini niyaz ediyorum. Bu yılki Ramazan ayında ekiplerimizin bir bölümü burada bir bölümü de deprem bölgesindeler. Özel İdare olarak iş sezonumuz 15 Nisan itibariyle açıldı. Ekiplerimizin bir bölümü sahada, teknik kadromuz proje ve yaklaşık maliyetlerle bir bölümü de Adıyaman ve Hatay’da depremin oluşturduğu yaraları sarmak için katkıda bulunuyor. Ben yaklaşan Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER