Özer bildiriyi kınadı

AK Parti Gümüşhane Gençlik Kolları İl Başkanı Hamdi Özer, bir grup akademisyenin yayınladığı bildirgeyi reddettiklerini açıkladı.

Özer bildiriyi kınadı
AK Parti Gümüşhane Gençlik Kolları İl Başkanı Hamdi Özer, bir grup akademisyenin yayınladığı bildirgeyi reddettiklerini açıkladı.

Yaptığı açıklamada “El, ayak ve tırnakların içeride, kalp böbrek ve ciğerlerin dışarda olması gibi karışık bir ahval içinde olmamız yetmiyormuş gibi birde karanlık insanların bildirgesi sarstı milletimizi” tespitinde bulunan Özer, “Hangi ideolojiye hizmet ettikleri belli olmayan, sözde aydınlarımız milletimizin ve seçtikleri sayın Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin bazında tüm İslam alemini itham ettikleri sözde bildirgeyi Gümüşhane İl Gençlik Kolları olarak temsil ettiğimiz ve teslim olduğumuz mukaddes dava adına reddediyoruz” dedi.

Terörü Türkiye’de Kürt vatandaşlara, dünyada da ümmeti Muhammed'e mal etmeye çalışan cenahların ne tür kirli hesaplar içerisinde olduğunu vicdanı temiz olan herkesin bildiğini kaydeden Özer, “Bedenen özgür lakin fikirlerine, ruhlarına kilit vurulmuş bu zangoçların kim olduklarını da biliyoruz. PKK’yı vuruyoruz HDP zıplıyor, HDP'ye laf çarpıyoruz CHP konuşuyor. CHP’yi hatalarından dolayı suçluyoruz, paralel örgüt rahat durmuyor. Bunlar kimlikleri farklı, benlikleri aynı millet düşmanları. Demokrasinin ve hukukun egemen olduğu bu bereketli topraklarda AK Parti düşmanlığı ismini saydığımız ve daha saymaya fırsat bulamadığımız bu kişilerin ve kurumların gözünü öyle kana bulamış ki kazılan hendeklerde her birinin emeği var. Bizler ilk günkü aşkla milletimize hizmet etme yolunda savaşı kalleşlerle, barışı kardeşlerle yapacağımızı hep söyledik. Yine söylüyoruz. Çünkü AK Parti'nin her neferi bilir ki; horon bizim horon, halay bizim halay. Davul bizim, tulum bizim. Biz Aşık Veysel'iz, Neşet Ertaş'ız, Grup Tilloyuz. Terörün, zulmün, ihanetin karşısında Zigana dağı kadar güçlü, Erciyes Dağı kadar kudretli, Ağrı dağı kadar aşılmaz olacağız. Merhamet, adalet ve hürriyet uğruna günün 25.saatinde ayakta haftanın 8.gününde çalışmaktayız. Ayrıca tarihimizin çoğu safhasına şerefle iştirak etmiş Sultan Ahmet Meydanı'nı kana bulayanlara ses etmeyip devleti suçlayanları da şiddetle kınıyoruz. Yine aynı kesim terörü değil, devleti suçladı. Terörün karşısında sesi çıkmayanlar gün gelip terörün kurbanı olacaklar. Bunu biz değil geçmiş söylüyor. Muhakemesi ve muhasebesi her daim sorgulanmaya açık olan tarih; Kuva-i Milliye ruhunun, Jöntürkleri nasıl alt ettiğini gözler önüne seriyor. Kimse milletin aklına, doğasına, ruhuna ve vicdanına aykırı hareket edemez. AK Parti Gümüşhane il gençlik kolları olarak kalemimizi kılıç, kılıcımızı keskin kıldığımızı kamuoyuna duyurur, böyle elim bir hadisenin tekrar vukuu bulamamasını en kalbi duygularımıza temenni ederiz” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2016, 16:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER