Paramparça Olan Araçtan Sağ Çıktılar

Gümüşhane'de Trafik Kazası: 2 Yaralı

^Gümüşhane’de bugün öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan otomobil önce şarampole yuvarlandı, ardından takla attı. Kazada paramparça olan araçta bulunan 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere saat 11.50 sıralarında meydana gelen trafik kazasında Gümüşhane’den Erzincan istikametine giden Ahmet Daştan (35) isimli öğretmen yönetimindeki 24 EN 962 plakalı otomobil, Kırıklı köyünden 2 kilometre yukarıda henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı.

Yaklaşık 50 metrelik mesafede yoldan aşağı uçan araç takla attı. Kazanın etkisi ile araçta bulunan Abdussalih Çiçek (23) aracın durduğu noktadan yaklaşık 3 metre ilerideki söğüt ağaçlarının içine savrulurken, araçta sıkışan sürücü Daştan, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri ve vatandaşlar tarafından araçtan çıkarıldı.

Ambulanslarla Gümüşhane Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Araçtan hediyelik olarak alınan pestiller etrafa yayılırken, dağılan eşyalar toplandığında çalan telefona ise yöre sakinlerinden Şevki Aşkın cevap verdi. Telefonun sahibinin kaza yaptığını fakat korkulacak birşeylerinin olmadığını ifade eden Aşkın, Erzincan’dan gelecek yakınlarına yavaş gelmeleri telkininde bulundu.

Öte yandan bölgede ki tarlalarda çalışan vatandaşlar ise fren sesini duyduktan sonra bölgede duman çıktığını ve 112 ile Jandarma’ya bilgi verdikten sonra aracın yanına geldiklerini ve ilk ifadede sürücünün hakimiyetini kaybettiğini söylediğini ifade ettiler.
Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2012, 14:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER