Pizza'ın Kralı Gümüş'te

Gümüş Pizza açıldı...

Pizza'ın Kralı Gümüş'te
Gümüşhane’de artan öğrenci potansiyeli ile birlikte ardı ardına yeni işletmeler açılıyor.

Uzun yıllar İstanbul’da medya sektöründe hizmet veren Fatih Küçükömeroğlu, Bağlarbaşı Mahallesi TOKİ . 1. etapta bulunan caminin alt katında “Pizza Gümüş” adlı işletmesiyle, bu halkaya dahil oldu.


Hem öğrencilerin hem de vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği işletmede pizza haricinde yalnızca doğal ürünlerin yer aldığı 7 çeşit köy kahvaltısı sunan işletme, hem fiyatlarıyla hem de güler yüzlü hizmetiyle vatandaşların beğenisini topluyor.

Küçükömeroğlu, sabahları işlerine ve okullarına giden vatandaşların köy tadında kahvaltı hizmeti de sunduğunu ve kendi köyünde ürettiği yağ, bal ve peynirden oluşan 7 çeşit kahvaltının ücretinin 7 TL olduğunu söyledi. 

Sabah 08.00’den gece 24:00’a kadar açık olan mekanın en güzel yönlerinden birisinin de evlere servis yapılması olduğunu belirten Küçükömeroğlu, pizza fiyatlarının da vatandaşlar için en makul derecede olduğunu söyledi.

Küçükömeroğlu, “Küçük boy 9 TL, orta boy 11 TL ve büyük boy pizza 14 TL. Aynı zamanda pizzalarımızın yanında kola, soda ve bal ikramlarında bulunarak elimizden geldiğince vatandaşımızın cebini düşünerek hareket ediyoruz. “ dedi.

Gümüşhane için farklı bir mekan olduğunu söyleyen bir grup üniversite öğrencisi ise “Gümüşhane’de sadece pizza satışı yapan bir mekan yoktu. Bu mekan Gümüşhane için farklı bir gelişme oldu. En önemlisi de evlere servis yapılması. Aldığımız pizzaların yanındaki ikramlara da bakarsak fiyatlar gayet uygun ve her öğrencinin buraya gelip rahatlıkla pizza yiyebileceğini düşünüyoruz. “ ifadelerini kullandılar.

Haberin Kaynağı: Ahmet Öksüz

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2012, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER