Polis Haftası Dolu Dolu Kutlanıyor

Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıldönümü kapsamında Gümüşhane'de Şehit Polis Memuru Cengiz Erkan’ın Özcan Mahallesi’nde bulunan kabri ziyaret edildi, şehitler için mevlit okutuldu ve polisevinde şehit ve gazi ailelerine yemek verildi.

Polis Haftası Dolu Dolu Kutlanıyor
Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü kapsamında Şehit Polis Memuru Cengiz Erkan’ın Özcan Mahallesi’nde bulunan kabri ziyaret edildi.

İl Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, eşi Gamze Yüksel ile Şehit Polis Memurunun annesi Emine Erkan ve emniyet personelinin katıldığı kabir ziyaretinde Şehit Polis Memuru için dualar okundu.

Şehit Polis Memuru Cengiz Erkan, 1992 yılında İstanbul Emniyet Müdürlüğünde görevliyken ekip otosunun taranması sonucu şehit olmuştu.

Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

Öte yandan İl Emniyet Müdürlüğünce Kemaliye Camiinde şehitler için mevlit okutuldu. Dün akşam namazından sonra okutulan mevlide, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel başta olmak üzere çok sayıda emniyet mensubu ile vatandaş katıldı. İl Müftüsü Süleyman Aktaş’ın duasını yaptığı mevlitte, şehitlerin ruhlarına bol bol dualar edildi.

Polis Evinde Yemek Düzenlendi

Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde Polis Misafir evinde şehit aileleri, gaziler ve görev malulleri ile emekli teşkilat mensuplarına yönelik öğle yemeği programı düzenlendi. Yemek programına Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Gümüşhane Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Arslantaş, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Selim Eren, Vali Yardımcıları Armağan Önal ve Recai Karal, İl Müftüsü Süleyman Aktaş, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, protokol üyeleri ile şehit aileleri, gaziler, görev malulleri, emekli teşkilat mensupları ve emniyet personeli katıldı.
Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2013, 15:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER