Polis Haftası mesajları

Gümüşhane'de Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174.yıldönümü ve Polis Haftası nedeniyle yayımlanan kutlama mesajları.

Polis Haftası mesajları

VALİ KAMURAN TAŞBİLEK

"1845 yılında yayımlanan ‘Polis Nizamnamesi’ ile kurularak, kamu düzeninin sağlanması için zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin mesai yapmakta olan Türk Polis Teşkilatımız, geçen süre zarfında kendisini sürekli olarak geliştirmiş, bilgi ve beceri ile donanmış olarak milletimize hizmet vermeye devam etmiştir.

174 yıldır vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamalarını sağlarken, hoşgörülü ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla Aziz milletimizin gönlünde ayrı bir kıymeti olan Türk Polis Teşkilatımız, vatandaşlarımızla el ele vermek suretiyle devletimiz ve milletimiz arasındaki ilişkiyi güçlendirmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Polis Teşkilatımızın Polis Haftası’nı tebrik ediyor, ülkemizin birliğine, bütünlüğüne saldıran teröristlere karşı mücadele sırasında vatanımız ve bayrağımız uğruna canını feda ederek şehadet mertebesine erişen tüm güvenlik görevlilerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyor ve halen görev başında olan personelimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum."

İL EMNİYET MÜDÜRÜ ÖMER FARUK KARATAŞ

"Elde  ettiği başarılarla  milletimizin  sevgi ve güvenini kazanmış Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. Yıl Dönümünü karşılamanın sevinç ve gururunu tüm teşkilat olarak  yaşamaktayız. Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin teminatı olan Türk Polis Teşkilatı, ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamak için büyük bir azimle, kendisinden beklenen hizmetin en iyisini vermenin gayreti içerisindedir. Yüce Türk milletinin hizmetinde olan teşkilatımız sürekli gelişim ve değişim anlayışıyla ortaya çıkan suç çeşitlerine karşı yoğun mücadele içerisinde bulunmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatımızın 174. Kuruluş Yıldönümünü ve 10 Nisan Polis Bayramını  kutlar, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi minnetle yad eder, geride kalan değerli şehit ailelerine saygılarımı sunar, halen görevi başında büyük  özveri ile görevini icra eden  tüm teşkilat çalışanlarına ve emekli mensuplarımıza sağlık, başarı ve esenlikler dilerim."

GTSO BAŞKANI İSMAİL AKÇAY

“Ülkemizde kamu düzeninin sağlanarak can ve mal güvenliğinin korunması amacıyla gece gündüz demeden çalışarak bu vatan topraklarına sahip çıkan ve bizlere hizmet eden tüm emniyet güçlerimiz kutsal bir görevi yerine getiriyor. Türk milletinin Türk Polisine ve güvenlik güçlerine duyduğu güveni sonsuzdur. Sahip olduğu 174 yıllık tecrübesine, eğitimli personeli ve çağın gereksinimlerine uygun teknolojik alt yapısını da ekleyerek, ülkemizin en başarılı kurumlarından olan Emniyet Teşkilatı güvenlik hizmetlerinin yanı sıra üstlendiği sosyal sorumluluk projeleriyle eğitimden spora, kültür ve sanata dair birçok alanda, farkındalık oluşturarak ülkemize ve biz değerli yurttaşlara hizmet vermektedir. Gücünü milletten alarak yine millet için fedakarca çalışan Emniyet Teşkilatımızın, 174. kuruluş yıldönümünü kutluyor, ülkemizde huzur, güven ortamının tesisi adına ve terörle mücadele uğruna görevi başında şehit düşerek aramızdan ayrılan polislerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazi polislerimize de şükranlarımızı sunuyorum.”

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2019, 08:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kadi̇r Yakut Slm
Kadi̇r Yakut Slm - 3 yıl Önce

KADİR yakut slm arkadaşlar Kadar Kadar Kartal

SIRADAKİ HABER