Polisin dikkati sayesinde uyuşturucu kuryesi yakalandı

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yol uygulaması sırasında durdurulan bir araçta şüphelenilen yabancı uyruklu şahsın midesinde 18 kapsül halinde 152,29 gram metamfetamin maddesi ele geçirdi.

Polisin dikkati sayesinde uyuşturucu kuryesi yakalandı

Gümüşhane genelinde uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanılmasının engellenmesine yönelik çalışmalarına devam eden İl Emniyet Müdürlüğü, yurt dışından Türkiye’ye uyuşturucu madde getiren ve ülke içinde bu uyuşturucu maddeleri nakleden şahıslara yönelik uygulama yaptı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Akçakale Uygulama noktasında durdurulan bir araçta bulunan S.A adlı yabancı uyruklu şahsın uyuşturucu madde kuryesi olabileceği ve yutma suretiyle uyuşturucu madde taşıdığından şüphelenilince şahıs Gümüşhane Devlet Hastanesine kontrole götürüldü.

Burada yapılan kontrollerinde ve çekilen röntgen filmlerinde S.A’nın midesinde uyuşturucu madde olduğu tespit edilince hastanede yapılan müdahaleler sonucunda bu maddeler çıkarıldı.

Operasyonda S.A’nın midesinde toplamda 18 adet kapsül halinde 152,29 gram metamfetamin maddesi ele geçirilirken yabancı uyruklu şahıs hakkında Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti suçundan adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.


 

YORUM EKLE
YORUMLAR
İbrahim Gül
İbrahim Gül - 4 hafta Önce

Teeşekkürler polis teşkilatı.tebrikler.Ameliyatlamı çıkarıldı

SIRADAKİ HABER