Polonya heyeti Gümüşhane Üniversitesinde 

Polonya University of Warmia and Mazury’de görev yapan Jacek Kil, Erasmus+ Personel Hareketliliği kapsamında Gümüşhane Üniversitesinde eğitim almaya, Cezary Kowalczyk ise eğitim vermek üzere bir haftalık ziyaret gerçekleştirdi.

Polonya heyeti Gümüşhane Üniversitesinde 

Üniversiteye gelen ekip Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’i makamında ziyaret etti. Üniversitelerarası ikili anlaşma ve eğitim konularında bilgi alışverişlerinin yapıldığı ziyarette Rektör Zeybek şu açıklamalarda bulundu: “Erasmus programı, üniversiteler arasında ülkelerarası iş birliğini teşvik ederek; öğrencilerin ve eğitimcilerin Avrupa’da karşılıklı değişimini sağlamaktadır. Bu programa katılan ülkelerdeki çalışmaların ve alınan derecelerin akademik olarak tanınması ve şeffaflığın gelişmesine katkıda bulunmak programın genel amaçları arasındadır. Üniversitemizin Erasmus+ programı kapsamında Avrupa’nın birçok ülkesinde bulunan üniversiteler ile ikili anlaşmaları bulunmaktadır. Polonya University of Warmia and Mazury de bu üniversitelerden bir tanesidir. Hem eğitim almak hem de eğitim vermek üzere Üniversitemize gelen Jacek Kil ve Cezary Kowalczyk’ye hoş geldiniz diyorum. Gerçekleştirdikleri bu nazik ziyaretlerinden dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum.” 

Ziyaret sonrasında Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek tarafından misafirlere günün anlam ve öneme dair hediye takdim edildi. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER