'Projelerin Şehre Yansıtılmasını İstiyoruz'

Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Avukat Akın Demir, yerel seçimler sürecinde şehre vizyon kazandıracak projelerin şehre mutlak suretle yansıtılması gerektiğini söyledi.

'Projelerin Şehre Yansıtılmasını İstiyoruz'
Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Avukat Akın Demir, yerel seçimler sürecinde şehre vizyon kazandıracak projelerin şehre mutlak suretle yansıtılması gerektiğini söyledi.

Yaptığı açıklamada, aday adaylığı sürecinde şehre vizyon kazandıracak projelerin olduğunu ifade eden Demir, bu projeler üzerinden Gümüşhane’ye bakıldığında şehrin anlatılmayacak şekilde fakir düştüğünü,  bu kadar projenin ortaya çıkmasının da şehre bakan her insanın görüp idrak ettiği eksiklikleri gidermeye ve anlatmaya dönük olduğunun açık olduğunu söyledi.

İstanbul gibi modern ve büyük şehirde yaşayanların şehrin sıkıntılarını ve eksik hizmet alanlarını çok kısa zamanda bile olsa hemen fark edebildiklerini kaydeden Demir, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığında Trafik Daire Başkanlığı yapmış bir dostumuz geçtiğimiz hafta bir vesile ile Gümüşhane’ye geldiler. Fazla değil 3-5 saat Gümüşhane de bulunmuş olmasına rağmen trafikten, yol ve caddelere kadar birçok yanlışı ve eksiği ifade etmişlerdir. Bilhassa mesai bitimlerinde Atatürk Caddesinde nice kardeşimizin İstanbul trafiğinde bekler gibi beklediğine, cadde üzerinde esnaftan bir şey almak için caddede dakikalarca yer arayanlara, Gümüşhane Devlet Hastanesinin önünde araç parkaları nedeni ile yol ve yaya trafiğinin tehlikeye atıldığına ve bilhassa Salı günleri araç park etmek için olur olmaz yerlere araçların park edildiğine bu şehirde yaşayan herkes gibi bizde şahidiz.  Bu sorunlar şehrin esnafını, ticaretini etkilediği gibi halkın yaşam konforunu da etkilemektedir. Bizler şehirleri yaşam alanları olarak gördüğümüz için şehrin yaşam alanlarını tehlikeye sokan sorunlarına değinmek ve bu anlamda kamuoyunda paylaşılan güzel projelerin şehre yansıtılmasını da istemek mecburiyetindeyiz.” dedi.

Demir, ayrıca yeni kabinede Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak görev alan Gümüşhaneli hemşehrimiz Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’ın atanmasının Gümüşhane’de sevince sebep olduğunu belirterek, “Bu sebep ile başta Sayın Bakanımıza olmak üzere memleketimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ifade ederiz.  Elbette ki ülke gündemi açısından konuşulması gereken çok önemli hadisler olmuştur. Bunlar inkâr edilmez ama bizler için daha öncelikli olan Gümüşhane gündemini ve yaşam şehrinin imarıdır.” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2013, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER