RAMADA Gümüşhane’nin yeni markası olacak

Gümüşhaneli işadamı Zekai Araz tarafından hayata geçirilen ve şehrin en önemli yatırımları arasında yer alan Ramada Otel, 2017 yılı başlarında 101 oda, 5 süit ve 1 kral dairesinde misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

RAMADA Gümüşhane’nin yeni markası olacak
Gümüşhaneli işadamı Zekai Araz tarafından hayata geçirilen ve şehrin en önemli yatırımları arasında yer alan Ramada Otel, 2017 yılı başlarında 101 oda, 5 süit ve 1 kral dairesinde misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

Gümüşhane’nin Trabzon istikametinden girişinde bulunan Kalederesi mevkiinde yapımı devam eden beş yıldızlı Ramada Otel, Gümüşhane’nin konaklama ihtiyacının yanı sıra birçok yenilikle birlikte hizmet sektörüne yeni bir boyut kazandıracak.

13 KATLI 13 BİN METREKARE KAPALI ALAN

Her türlü davet, organizasyon, toplantı ihtiyacına karşılık verebilecek otel, Balo salonu, Konaklama katları, Lobi katı, Ticari alan (2 kat), Kapalı otopark, Sosyal alan (Spa, fitness, sauna, havuz) ve Personel katından oluşan toplam 13 kat üzerine 13 bin metrekare kapalı alan üzerine kuruluyor.

Ramada Otel Gümüşhane’nin de bünyesinde bulunduğu Arazlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Araz, Gümüşhane’yi bir dünya markasını kazandırdıklarını, 80’e yakın ülkede 8 bin otelden birinin artık Gümüşhane’de hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Dünyanın en yaygın zincirlerinden olan Ramada ailesinin bir üyesi olarak Gümüşhane turizminin en büyük sorunlarından biri olan konaklama ihtiyacının çözümü için yeni bir hizmet anlayışı ile birlikte katkıda bulunduklarını kaydeden Araz, “Otelimiz French, Connect ve Twin konseptlerinde olmak üzere 101 oda, 5 süit ve 1 kral dairesinden oluşmaktadır. Ayrıca otelimizde engelli müşterilerimize hizmet verebilecek 1 odamız da bulunmaktadır. Hizmete girdiğinde toplamda 250 müşterinin aynı anda, en iyi koşullarda hizmet alabileceği teknolojiye ve donanıma sahip konaklama imkânı sağlanacaktır. Odalarımızda gelişen mimariye uygun tasarımlar entegre edilmiştir” diye konuştu.

Otelde 900 metrekare alana sahip lobi katı olduğunu ifade eden Araz, ayrıca 500 kişilik davetlere ev sahipliği yapabilecek kapasiteye sahip ve gerektiğinde iki salona ayrılıp 250’şer kişilik farklı davetlere hizmet verebilecek balo salonu, 150 kişilik kahvaltı salonu, mini bar ve 2 adet mini toplantı salonu olduğunu kaydetti.

Spa katında 70 metrekarelik havuz, fitness, sauna, hamam, buhar odası, jakuzi, 3 adet terapi odası ve Bay-bayan kuaför alanlarından oluştuğunu dile getiren Araz, ticari alanların ise bin 600 metrekare kapalı alan, 200 metrekare terastan oluştuğunu söyledi.

Otel bünyesinde çeşitli ölçülerde olmak üzere 8 adet dükkânın olduğunu aktaran Araz, “Süper market alanı (600 metrekare dükkân 120 metrekare ofis 270 metrekare depo), 250 metrekare bilişim mağazası bulunuyor. AVM katında ise isteğe uygun şekilde kiralanabilecek toplam 6 dükkân var. Bu mağazalardan birinde terası olan kafe restaurant düşünülmekte” diye konuştu.

Ramada Gümüşhane’nin 2017 yılı itibari ile açılacağını kaydeden Araz, “Yeni yıl ile birlikte, bir aylık deneme süresi sonrasında hizmet vermeye başlayacağız. Hizmet standartlarımıza uygun personel için araştırmalarımızı sürdürüyoruz. Konaklamanın yanı sıra otelimizde düğünler, iş toplantıları, lansmanlar, kurumsal etkinlikler, özel geceler ya da kutlamalar için de, profesyonel ve deneyimli ekip istihdam edeceğiz” dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER