Ramazan Bayramı mesajları

Gümüşhane'de Ramazan Bayramı nedeniyle yayımlanan kutlama mesajları.

Ramazan Bayramı mesajları

VALİ OKAY MEMİŞ

“Halkımızın sahip olduğu milli ve manevi değerler sayesinde, yardımlaşma ve dayanışma içerisinde yaşadığımız bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Bayramlar, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, toplumsal birlikteliğin pekiştiği, hoşgörü ve saygının egemen olduğu, iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı huzur ikliminde geçirilen günlerdir. Bu günler; birlik, beraberlik, kardeşlik kültürüyle yardımlaşma ve dayanışmayı sağlar, dargınlık ve ihtilafları giderir. 
 
Bu rahmet ayında, cennet vatanımız için şehit düşmüş ecdadımızın aziz hatırasına yakışır bir şekilde birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenmesi için önemli bir fırsat olarak değerlendireceğimiz Ramazan Bayramı’nın İslam coğrafyasına huzur ve mutluluk getirmesi temennisiyle, tüm Gümüşhaneli hemşerilerimizin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve esenlik içerisinde daha nice bayramlara ulaşmamızı Yüce Allah’tan temenni ediyorum.”

BELEDİYE BAŞKANI ERCAN ÇİMEN

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkan Çimen, Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha geride bırakarak bayrama kavuştuklarını belirtti. 

Bayramların barışmak, kucaklaşmak ve yardımlaşmak olduğunu ifade eden Başkan Çimen, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bir ay boyunca bir büyük kardeşlik iklimini, dayanışmayı, kaynaşmayı, yardımlaşmayı hep birlikte yaşadık. Şehrimizde, mahallemizde, akrabalarımızla, komşularımızla, kardeşlerimizle, ihtiyaç sahipleriyle, ekmeğimizi, suyumuzu bölüştük. Bayramlar, Rabbimizin bir nimeti olmasının yanı sıra, milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, kardeşlik ahdimizi yenilemek için de önemli bir fırsattır. Bayram, paylaştıkça anlam kazanır. Bu mübarek günde dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, birbirimizi kucaklamalıyız. Bu vesileyle, idrak ettiğimiz mübarek Ramazan Bayramını fırsat bilerek, milletçe kardeşliğimizi pekiştirip, dargınlıkları ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak, huzur içerisinde yaşamaya özen göstermeliyiz. Ramazan Bayramınızı kutluyor, bu mübarek günlerin, tüm İslam alemiyle birlikte ülkemiz, milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için barış, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini, refaha vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum."

REKTÖR PROF.DR.HALİL İBRAHİM ZEYBEK

“İnsanları günlük hayatın sıkıntı ve kaygısından uzaklaştırarak, her türlü dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan bayramlar, sevinç ve mutluluğu milletçe yaşadığımız en özel günlerdir. Tüm İslam âlemi tarafından büyük bir coşku ve heyecan ile yaşadığımız Ramazan ayını tamamlayarak, hep birlikte Ramazan Bayramı’nı kutlamanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Bu bayramda da annelerimizi, babalarımız, akrabalarımızı ve dostlarımızı ziyaret ettiğimiz gibi yetimleri, öksüzleri, hastaları, şehit yakınlarını, şehit çocuklarını da ziyaret edelim, onların da bayram sevincine ve mutluluklarına ortak olalım. Bu bayramı fırsat bilip, varsa kırgınlıklarımız, dargınlıklarımız ve küslüklerimiz onları giderelim. Bizi biz yapan ve kardeşçe bir arada yaşamamızı sağlayan bayramlar, hoşgörünün de simgesidir. Bu vesile ile başta üniversitemiz akademik ve idari personeli olmak üzere, sevgili öğrencilerimizin, kıymetli ailelerinin ve tüm Gümüşhane halkımızın mübarek Ramazan Bayramı’nı kutlar, sevgi, saygı ve kardeşlik duyguları içerisinde mutlu bir bayram geçirmelerini dilerim.” 

İL EMNİYET MÜDÜRÜ ÖMER FARUK KARATAŞ

“Dostluk, bereket ve paylaşmanın en yoğun şekilde yaşandığı mübarek Ramazan-ı Şerif ayını geride bırakarak heyecanla beklediğimiz Ramazan Bayramına erişmenin mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız. Bu vesile ile Ramazan Bayramının tüm Müslüman alemine sağlık,  huzur, barış, birlik ve beraberlik getirmesini Yüce Allah’tan niyaz eder, güzel vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi minnet ile  yad eder, tüm Müslüman aleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularla  kutlarım.”

İL ÖZEL İDARESİ GENEL SEKRETERİ EKREM AKDOĞAN

"Ülkemizin ve Aziz Milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, yardımlaşma duygularının yoğun olarak yaşandığı, bugünlerin anlamına da uygun olarak ayrılık ve kırgınlıklar ile günlük hayatın getirdiği dargınlıkların aşılmasına önemli bir vesile teşkil eden bir Ramazan Bayramı'nı daha hep birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 

Bayramlar insanları birbirine yaklaştıran, kaynaştıran, yüreklerde sevgiye ve saygıya dayalı, samimi dostlukların gelişmesine, güçlenmesine vesile olan önemli ve değerli günlerdir. İl Özel İdaresi personelimiz başta olmak üzere tüm Gümüşhanelilerin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, bayramın İslam alemi için barış ve kardeşliğe vesile olmasını diliyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.”

AK PARTİ İL BAŞKANI AV.CELALETTİN KÖSE

“İftar sofraları etrafında bir araya gelmenin huzur ve mutluluğunu yaşadığımız, birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının daha yoğun yaşandığı mübarek Ramazan ayını geride bırakırken, aynı duygu ve heyecanla Ramazan Bayramına kavuşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Bayramlar; akrabalık ve dostlukların pekiştiği, yardımlaşma, kaynaşma duygularının üst seviyeye çıktığı müstesna günlerdir. Unutmayalım ki, bayramlar birlik olma ve bir arada yaşama şuuru ile insan ilişkilerinin güçlendiği dayanışma ruhunun tazelenme günleridir.

Ramazan Bayramı vesilesiyle hiçbir vatandaşımızı dışarıda bırakmadan ortak değerlerimiz etrafında buluşarak, ihtiyaç sahiplerine yardım elimizi uzatmalı, toplumsal ve insani görevlerimizi hatırlayarak, millet olarak kenetlenerek birlik beraberliğimizi daha da güçlendirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz Gümüşhaneli hemşehrilerimin, Milletimizin Ramazan Bayramını tebrik ediyor, Bayramın bütün insanlarımıza ve İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini diliyorum.”

GTSO BAŞKANI İSMAİL AKÇAY

"Ülkesi ve Milleti ile bölünmez bu Vatan topraklarının, her noktasında Aziz Milletimizin en tabii hakkı olan, işin, aşın, huzurun, sosyal adaletin ve eşit dağılımın, topluma, daha çok yansımasına, hepimizin katkı koyması gerektiğini bir kez daha hatırlamalıyız. Her zaman ihtiyacımız olan birlik, beraberlik, yardımlaşma, bölüşme, hoşgörünün sevgi ve saygının çok yoğun olarak yaşandığı, Bayram günlerinin her günümüzde yaşanması dileği ile Mübarek Ramazan Bayramınızı kutluyor, hayırlı, bol kazançlı günlerle, saygılar sunuyorum."

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ALİ ATEŞ

“Bizleri birbirimize yaklaştıran, aramızdaki ayrılıkları ve farklılıkları kaldıran, vefa ve kardeşlik içerisinde aynı yolda yürüdüğümüzü bizlere hatırlatan Ramazan Bayramı, milli hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından bir tanesidir. Sevginin, saygının, dayanışmanın ve takvanın eşsiz örneklerinin yaşandığı, Rabbimize ulaşmak için ellerimizi semaya açtığımız mübarek üç aylar sonunda Ramazan Bayramına ulaşmanın heyecanını aziz milletimizle beraber yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Unutulmaya yüz tutulan değerlerimizin bir kez daha ortaya konulacağı mübarek Ramazan Bayramında Yüce Allah’ın izniyle ile tüm yurttaşlarımızın ihtiyaç duyduğu huzur, barış ve selamet ortamının oluşmasını; kırgınlıklar, küskünlükler ve anlamsız çekişmelerin son bulmasını; dostluğun pekişmesini; güzel vatanımızın her köşesinde gülümseyen yüzlerin, semaya açılan ellerin, duanın ve sevgi ile zikrolunan bir lisanın eksik olmamasını; vatanımızın dirliğine ve vahdetimize kast eden ayrılıkçı hareketlerin bertaraf edilmesini; Dünya Müslümanlığının sıkıntılarının son bulmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşünceler ile siz değerli hemşerilerimin ve Türk İslam Aleminin mübarek Ramazan Bayramını tebrik eder, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.”

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2018, 13:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER