Ramazan Bayramı Mesajları

Ramazan Bayramı nedeniyle yayımlanan mesajlar.

Ramazan Bayramı Mesajları
Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda'nın Bayram Mesajı

"Bayramlar; sevgi, saygı, dostluk, kardeşlik ve barış duygularımızın yüceldiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, yardımlaşma ve dayanışma arzularının hayata geçirildiği, birlik ve beraberlik hislerinin ön plana çıktığı önemli günlerdir.

Bu özel günleri birlikteliğimizi geliştirecek bir fırsat olarak görmeli, sadece çevremizdeki yakınlarımızı değil, yoksulları, yetimleri, düşkün ve yaşlılar ile ilgiye muhtaç herkesi ziyaret ederek, onlarla birlikte paylaşmalıyız.

Son günlerde ülkemizde meydana gelen terör olaylarında şehit düşen kahraman güvenlik görevlilerimize Allahtan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı ve sabır,  kahraman gazilerimize de sağlıklı uzun ömür dilerim.

Bu duygular içerisinde; tüm Gümüşhane’ li hemşerilerimizin, Mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, sağlık, esenlik içerisinde daha nice bayramlara ulaşmamızı yüce Allah’ tan temenni ediyorum."

Milletvekili Aydın Ramazan Bayramında da Gümüşhane’de

AK Parti 23.  ve 24. Dönem Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, yaklaşık iki aydır memleketi Gümüşhane’den ayrılmayarak köy, köy sokak sokak, mübarek ramazan günlerinde de sahur ve iftar yemeklerinde  hemşehrilerinin dertlerini dinleyip sorunlarını çözüme kavuşturduktan sonra Ramazan Bayramını da  Gümüşhane de hemşehrileri ile bir arada geçirecek.

Daha önceki bayramlarda olduğu gibi geçen dönem de dahil milletvekili seçilmesinden bu yana tüm bayramlarını memleketinde hemşehrileri ile geçiren Doç. Dr. Kemalettin Aydın,  Ramazan Bayramında da Gümüşhane’de olarak tüm ili gezerek vatandaşlarla bayramlaşacak, talep ve sıkıntıları dinleyecek.

Aydın, Ramazan bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında da hemşehrileri ile her vesile bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. İki aydır ailesi ile birlikte geldiği Gümüşhane’de köy deki evinde hemşehrilerini ağırlayıp ailece ziyaretlerde bulunan Doç. Dr. Kemalettin Aydın, böylesine nadide bayram günlerin daha da büyük anlam ifade ettiğini belirtti.

Mesajında hemşehrilerinin, vatandaşların ve İslam âleminin Ramazan bayramını kutlayan Aydın, şu ifadelere yer verdi: “Yokluğa sabretmenin, nimete şükretmenin hikmetini anlamaya çalıştığımız mübarek ramazan günlerinin ardından gelen Ramazan Bayramı ayrıca her gün tutulan orucun iftar vaktindeki sevinci gibi, tutulan bir aylık orucun toplu iftar sevincini ifade etmektedir

Yüreklerde kurulan gönül köprüleri ile uzağı yakın eden bayramlar, dostluğu, barışı, huzuru, geleceği, soframızı, mutluluğumuzu, hüznümüzü, yalnızlığımızı paylaştığımız, birlik ve beraberliğimizi artıran, kardeşliğimizin en sıcak haliyle hissedilmesini sağlayan mübarek ve mukaddes günlerdir.

Ramazan bayramı Rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerindendir özellikle bu günlerde bir sıcak tebessümünüz ile içlerini ısıtabileceğiniz ve hayır dualarına her zaman muhtaç olduğumuz anne ve babamızı, aile büyüklerimizi, akraba ve komşularımızı ziyaret etmeli, çocukları sevindirmeliyiz. Hastalarımızı, huzurevindeki yaşlılarımızı öksüz ve yetim kardeşlerimizi unutmamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle; şefkat ellerimizi birbirimize uzattığımız, kardeşliğimizin artarak daim olduğu, huzur, sağlık, barış dolu günler diliyor, Gümüşhaneli hemşerilerimin, Tüm milletimizin ve İslam Âleminin Ramazan bayramını kutluyorum.”

Milletvekili Üstün Baba Ocağında

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün,  Ramazan Bayramı sebebiyle, bayram arefesinde baba ocağı Kelkit’e geldi.

Bayram namazını burada kılacak olan Üstün, namazdan sonra cemaat ve halkla bayramlaştıktan sonra baba evinde aile ve akrabalarıyla da bayramlaşıp, baba Remzi Üstün'ün hayır duasını alarak, Valiligin bayram programına katılmak için Gümüşhan’ye geçecek.

Bayram nedeniyle birde kutlama mesajı yayımlayan Üstün, bayramların toplumu bir arada tutan en önemli günlerden biri olduğunu belirterek, “Her türlü dayanışma ve yüce duygunun tezahür ettiği, sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, dargınların barıştığı, kucaklaşmanın yaşandığı bir Ramazan Bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Bayramların, barış ve sevinç günleri olduğunu ifade eden Üstün, şunları söyledi: “Bayramlar toplumumuzu bir arada tutan en önemli yapı taşlarından biridir. Birlik ve beraberliğimizi daima korumalı, aramıza nifak sokmak isteyenlere asla fırsat vermemeliyiz. İnsan olmanın önemini hatırlatan bayramlar, dargınlıkları ve kırgınlıkları geride bırakarak, kucaklaşmak ve kaynaşmak yönünde güzel fırsatlar sunmaktadır. Vatandaşlarımızın bu anlayışla, bu mübarek günleri en iyi şekilde değerlendireceğine inanıyorum. Gönüllerimiz bir yandan bayram coşkusuyla dolarken, diğer yandan dünya üzerinde bayrama buruk gönüllerle giren insanların hüzün ve acılarını da aynı şekilde yüreklerimizde taşıyoruz.

Başkan Canlı’dan Bayram Mesajı

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Başkan Canlı mesajında şu ifadeler yer verdi:

"İnsanların bir araya gelerek kaynaştığı, toplumsal birlikteliğin yoğun biçimde yaşandığı, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularının doruğa ulaştığı Ramazan Bayramını hep beraber karşılamanın mutluluğu içindeyiz.
Bayramlar, iç dünyamızdan başlayarak sevgi ve huzuru dalga dalga topluma yaymanın, birbirimizi hoş görmenin, öksüzleri ve yoksulları sevindirmenin, dargınları barıştırmanın, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, sosyal dayanışmanın en yoğun şekilde yaşandığı çok özel günlerdir.

Hep bir arada sevgi dolu ve mutlu nice bayramlar geçirmek ümidiyle, Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, bayramı sevdiklerinizle geçirmenizi Cenab-ı Allahtan niyaz ederim."

İl Genel Meclisi Başkanı Çobanoğlu’nun Bayram Mesajı

Gümüşhane İl Genel Meclisi Başkanı Sebahattin Çobanoğlu, tüm Gümüşhanelilerin ramazan bayramını kutladı.

Yayımladığı kutlama mesajında güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı bir Ramazan Bayramı’nı daha vatandaşlarla birlikte karşılamanın mutluluğu içinde olduğunu belirten Çobanoğlu, Bayramların birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olduğunu ifade etti.

Çobanoğlu, Ramazan Bayramının tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini dileyerek şunları söyledi: “Dostlukların pekiştiği ve paylaşılan acıların hafiflediği en özel zamanlardan biri olan Ramazan Bayramı'nın insanlığın huzur, barış ve esenliğine vesile olmasını diliyor tüm İslam aleminin bayramını kutluyorum.” 

AK Parti İl Başkanı Ercan Çimen'in Bayram Mesajı

"Ramazan Bayramını en kalbi duygularla kutluyorum, bayramın, hem Türk milleti, hem İslam alemi, hem de insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olmasını dilerim.

Sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, dargınların barıştığı, tüm milletin kucaklaştığı bir Ramazan Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunun yaşandığını ifade etmek isterim, bayramın bilhassa dünya üzerinde acıyla, gözyaşıyla yaşamak durumunda olan insanlara huzur ve neşe getirmesini temenni ediyorum.
 
Bizler, daima adaletten, barıştan, kardeşlik ve hoşgörüden yana olan bir milletin mensuplarıyız. Yaşadığımız dünyanın her şeyden çok sevgi, barış ve dayanışmaya ihtiyacı var. Yoksulluk, terör ve şiddet gibi tüm insanlığı yakından ilgilendiren sorunların çözümü, insanları buluşturacak, ön yargıları kıracak, mesafeleri giderecek bir iklimin oluşturulmasına bağlıdır. Bu anlamda bayramlar, milletimizin eşsiz ilham kaynaklarıdır.

Bu duygular içinde yurtta ve yurt dışında bulunan bütün vatandaşlarımızın ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı tekrar kutluyorum. Bütün milletimize sağlık ve esenlikler diliyor, bu güzel bayram coşkusunun bütün gönülleri şenlendirmesini temenni ediyorum."
Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2012, 23:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER