Rektör Günaydın'a İki Uluslararası Ödül

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Günaydın’a iki uluslararası ödül daveti yapıldı.

Rektör Günaydın'a İki Uluslararası Ödül
Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Günaydın’a iki uluslararası ödül daveti yapıldı.

İlk davet, Business Initiative Directions (İş İnisiyatifi Yönelimleri) Organizasyonu tarafından yapıldı. Altın kategori dalında Uluslararası Kalite Yıldızı Ödülüne layık görülen Rektör Günaydın 29-30 Eylül 2012 Tarihlerinde gerçekleştirilecek Uluslararası Kalite Kongresinde ödülünü almak üzere İsviçre’nin Cenevre kentine davet edildi.

117 Ülkeden çok sayıda kurum ve kuruluşu kapsayan Business Initiative Derections Organizasyonu bu yıl 37’incisi düzenlenen Uluslararası Kalite Yıldız Ödülleri Törenine Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Günaydın’ı da davet etti. Kurum ve kuruluşların kendi alanlarında gösterdikleri başarılar esas alınarak yerel ve ulusal liderler ve büyük şirketlere verilen bu ödüller dünya çapında bir geçerlilik ve öneme sahip.

İkinci davet Avrupa İş Konseyi (EBA) tarafından yapıldı. Gümüşhane Üniversitesi’ni “En İyi Yatırım Ödülü” ve Rektör Günaydın’ı “Yılın En İyi Rektörü” adayı olarak belirleyen Avrupa İş Konseyi Rektör Günaydın’ı 25-27 Ekim 2012 Tarihlerinde Oxford’da yapılacak olan ödül törenine davet etti.

Ulusal eğitim ve öğretime büyük katkılar yapan farklı ülkelerdeki saygın ve dikkat çeken eğitim kurumlarının ve çağdaş liderlerin belirlenmesi amacıyla Avrupa İş Konseyi Araştırma Enstitüsü tarafından yapılan kamuoyu araştırması neticesinde Gümüşhane Üniversitesi Dünya eğitiminin en iyi temsilcilerinden biri olarak seçildi.

Ödül töreninde çok sayıda liderin bir araya geldiği vurgulanan davet mektubunda, temiz itibarı, dinamik gelişimi ve sürdürülebilir bilimsel başarıları nedeniyle Gümüşhane Üniversitesi’nin eğitim alanında En İyi Yatarım Ödülü’ne, Rektör Prof. Dr. İhsan Günaydın’ın ise Yılın En İyi Rektörü ödülüne Socrates Aday Belirleme Komitesi tarafından aday gösterildiği belirtildi.
Gümüşhane Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından yapılan açıklamada Rektör Prof. Dr. İhsan Günaydın’ın programının durumuna göre bu ödül törenlerine katılacağı belirtildi. 
Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2012, 13:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER