Sadık ve Elaman’a mansiyon

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından “Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları” kapsamında düzenlenen Ses Yarışmasında Gümüşhane Gençlik Merkezi üyesi 2 genç mansiyon ödülü kazandı.

Sadık ve Elaman’a mansiyon

Gençler Arası Türk Ses Yarışması bu yıl pandemi dolayısıyla 11 Nisan – 30 Haziran tarihleri arasında online olarak gerçekleştirildi.

Gümüşhane Gençlik Merkezi adına yarışmaya 18-29 yaş grubu kategorisinde katılan gençlerimizden Ayşegül Cansu Sadık seslendirdiği “Sil Baştan” ve İlayda Yağmur Elaman ise “Yalnız” adlı şarkılarıyla Popüler Müzik kategorisinde mansiyon ödülü kazandı.

Yarışmada ödül alan gençleri temsilen Ayşegül Cansu Sadık’a ödülleri Gençlik ve Spor İl Müdürü Mücahit Atalay tarafından verildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mücahit Atalay burada yaptığı konuşmada “Duygularımızın ve kültürümüzün yaşatılması, gençlerimiz arasında yaygınlaşmasının sağlanması, benimsenmesi ve gençlerin serbest zamanlarının değerlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla her yıl kültür ve sanat yarışmaları düzenleniyor. Yarışmaya katılarak mansiyon ödülü kazanan gençlerimizi ve tüm katılımcılarımızı başarılarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER