Sağkan Gümüşhane’ye geliyor

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Genel Başkanı Gümüşhaneli hemşehrimiz Av. Erinç Sağkan ve yönetim kurulu üyesi hemşehrimiz Av.Sibel Suiçmez iki günlük program kapsamında Gümüşhane’ye gelecek.

Sağkan Gümüşhane’ye geliyor

Geçtiğimiz Aralık ayında gerçekleştirilen 36. Olağan Genel Kurul sonucunda TBB Genel Başkanlığı’na seçilen hemşerimiz Sağkan’a ziyaretinde TBB’nin bazı yönetim kurulu üyeleri de eşlik edecek.

10 Haziran Cuma günü kente gelerek ilk olarak Belediye, Üniversite ve Adliye ziyaretleri gerçekleştirecek olan Sağkan, ardından Adliye binasındaki bekleme salonlarının açılışını gerçekleştirecek.

Akşam yemeğinde Ramada Gümüşhane otelde meslek mensuplarıyla buluşacak olan Sağkan ve yönetim kurulu üyeleri 11 Haziran Cumartesi günü ise Gümüşhane Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Prof.Dr. Ing. Ahmet Durmuş Konferas Salonunda Türkiye Barolar Birliği, Gümüşhane Barosu ve Bayburt Barosu tarafından düzenlenen ve İstanbul Barosundan Av.Hüseyin Köprülü ve Av.Mustafa Efe'nin eğitimci olarak katılacağı “Kişisel verilen korunması Kanunu Uygulaması” konulu meslek içi eğitim seminerinde bulunacak.

Sağkan’ın Gümüşhane ziyaretiyle ilgili değerlendirmede bulunan Gümüşhane Barosu Başkanı Av. Metin Aslan, “Gümüşhane’de müstakil bir baro binası yapılması hususunda hazırladığımız dosyayı TBB Genel Başkanı Sağkan’la paylaşarak en kısa sürede böyle bir binayı meslek mensuplarımıza kazandırmak için çalışma yapacağız. Aynı zamanda TBB ile merhum Baro Başkanımız Ali Günday’ın gelecek nesillere unutturulmaması adına ölüm yıldönümlerinde yapılacak programların altyapı çalışmalarını hazırlayacağız” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER