Sağlık-Sen’den Masa Tenisi Turnuvası

Sağlık-Sen Gümüşhane Şube Başkanlığı tüm Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanlarına yönelik ‘Masa Tenisi Turnuvası’ düzenledi.

Sağlık-Sen’den Masa Tenisi Turnuvası

Sağlık-Sen Gümüşhane Şube Başkanlığı tüm Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanlarına yönelik ‘Masa Tenisi Turnuvası’ düzenledi.

11-12 Mart tarihleri arasında Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen turnuva, bay ve bayan olmak üzere iki kategoride düzenlendi. Grup usulü düzenlenen turnuvada birinci gün grup, ikinci gün ise final müsabakaları yapıldı.

Turnuva sonucunda erkeklerde Şiran Devlet Hastanesinde ATT Musa Özdemir birinci, Kelkit Devlet Hastanesinden Hemşire Medet Yılmaz ikinci, Gümüşhane Devlet Hastanesinden Doktor Erdi Ertan ise üçüncü oldu.

Bayanlar kategorisinde ise birinciliği Ağız ve Diş sağlığı Merkezinden Hemşire Nagehan Ciğerci, ikinciliği Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden Hemşire Gülcihan Aslan, üçüncülüğü ise Halk Sağlığı Müdürlüğünden Hemşire Ayşe Salantur kazandı.

Turnuvayla ilgili açıklama yapan Sağlık-Sen Gümüşhane Şube Başkanı Yunus Yılmaz, en saygın ve en kadim meslek gruplarından birine sahip olan Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanlarının yoğun iş stresinden ve temposundan kısa bir sürede olsa uzaklaştırmak, birlik ve beraberliği pekiştirmek ve çalışanlar arasındaki kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenledikleri turnuvamıza katılım sağlayan tüm Sağlık ve Sosyal Hizmet çalışanlarına teşekkür etti.

Başkan Yılmaz, ayrıca desteklerinden dolayı Gümüşhane Üniversitesi Rektörlüğü’ne, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne, Eğitim Bir-Sen Üniversite Yönetimine, organizasyon ve tertip komite sorumlusu Mehmet Karabıyık‘a, turnuvaya sponsor olan Hüseyin Bedir (Akgün Bilgisayar), Kadir Çavuşoğlu (Çavuşoğlu Optik), Cemil Özden (Özden Bilişim), Mümin Çakıcı’ya (Atatürk Kültür Merkezi) katkılarından dolayı teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER