Sağlık Yüksekokulu öğrencilerine söyleşi

Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu tarafından düzenlenen ve sektör temsilcilerinin konuşmacı olarak katıldığı söyleşi programına bu hafta Gümüşhane Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı Hakan Çimen katıldı.

Sağlık Yüksekokulu öğrencilerine söyleşi
Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu tarafından düzenlenen ve sektör temsilcilerinin konuşmacı olarak katıldığı söyleşi programına bu hafta Gümüşhane Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı Hakan Çimen  katıldı.

Sağlık Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşiye Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç.Dr Sedat Bostan, Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr. Taşkın Kılıç, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Programda ilk olarak Yrd.Doç.Dr Sedat Bostan ile  Yrd.Doç.Dr. Taşkın Kılıç konuştu. Konuşmalarında kendilerini kırmayıp programa konuşmacı olarak katılan Başkan Hakan Çimen’e teşekkürlerini ileten Bostan ve Kılıç, bu tür etkinliklerin öğrencilerin sektör temsilcileriyle buluşması ve merak edilen sorulara cevap bulmaları için büyük bir fırsat olduğunun altını çizdi.

Başkan Hakan Çimen ise konuşmasında Sağlık Bakanlığı ile bağlı kuruluşların teşkilat yapısından bahsederek, 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile yaşanan değişikliklere değindi. Çimen, sağlık sektörünün dünü ve bugününü değerlendirdikleri zaman sistemde gözle görülür bir iyileştirme yaşandığını belirterek, sistemi daha da ileriye götürmek için sürekli çalıştıklarını vurguladı.

Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Çimen,  kendilerini yetiştirdikleri ve geliştirdikleri taktirde sistem içerisinde kendilerine yer bulabileceklerini belirterek, ilerleyen dönemlerde kendilerini sağlık sektöründe görmek istediğini kaydetti.
Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2014, 16:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER