Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

Yeşilay tarafından düzenlenen "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı. 

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen törende edebi ve görsel alanlarda ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde birincilik elde eden her öğrenciye 5 bin TL hediye çeki takdim edildi.

Yarışmada edebi kategoride Kelkit Cumhuriyet İlkokulundan Zehra Güneş Aktaş, Torul Atatürk Ortaokulundan Aybike Baş, görsel kategoride Kelkit Cumhuriyet İlkolundan Ömer Asaf Gül , Kelkit Kaymakam Nuri Okutan Ortaokulundan Elif Berra Fidan ve Gümüşhane Güzel Sanatlar Lisesinden Sevgi Ebrar Güvercin birinci oldu.

Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda düzenlenen törende İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz ve Yeşilay Gümüşhane Şube Başkanı Selami Öktem, dereceye giren öğrencilere ödüllerini vererek başarılarından dolayı tebrik etti ve Türkiye finalinde Gümüşhane’yi temsil etmeye hak kazandıklarını açıkladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Gürbüz, törende yaptığı konuşmada öğrencilerin başarılarından dolayı gurur duyduklarını belirtirken, Yeşilay Gümüşhane Şube Başkanı Öktem ise gençlerin sağlıklı yaşam konusundaki duyarlılıklarının önemine vurgu yaparak dereceye giren öğrencilere teşekkür etti.

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması, gençlerin sağlıklı yaşam alışkanlıklarını teşvik etmek, zararlı alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak ve sağlıklı bir gelecek için farkındalık oluşturmayı amaçlıyor. Bu kapsamda düzenlenen yarışma, gençler arasında sağlıklı yaşam bilincinin artırılmasına katkı sağlıyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER