Şahinkaya gitti, Doğan geldi

Gümüşhane'de yaklaşık 2 yıldır İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini sürdüren Muhammet Şahinkaya merkeze çekilerek yerine Bayburt eski Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan görevlendirildi.

Şahinkaya gitti, Doğan geldi
Gümüşhane'de yaklaşık 2 yıldır İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini sürdüren Muhammet Şahinkaya merkeze çekilerek yerine Bayburt eski Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan görevlendirildi.

Doğan'ın dün akşam saatlerinde Gümüşhane'ye gelerek yeni görevine başladığı öğrenilirken, yönetmeliğin  değişmesiyle birlikte Gümüşhane doğumlu birisinin atanabileceği bir kadroya il dışından atama yapılması kamuoyunda çeşitli söylentilere neden oldu.

Vatandaşlar, İl Milli Eğitim Müdürlüğü gibi kritik bir makamı layıkıyla yapabilecek kadroları bünyesinde barındıran Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan vizyon ve liyakat sahibi isimler ile ülke genelinde başarılarını kanıtlamış Gümüşhanelilerin varlığını sağır sultanın bile duyduğunu fakat Gümüşhane’nin etkili ve yetkili isimlerinin duymadığını dile getirdi.

Vatanın bir bütün olduğunu ve Gümüşhane’ye hizmet eden herkese teşekkür ettiklerini kaydeden vatandaşlar, “İl dışından şehrimize gelen memur, müdür herkes başımızın tacıdır. Çalışan, Gümüşhane için emek sarf eden herkesin her zaman yanındayız. Sitemimiz, eğitimden başka hiçbir çıkar yolun olmadığı Gümüşhane’de seçim döneminde nüfus kriterinin kaldırılarak Gümüşhane doğumluların memleketlerinde artık müdür olabileceğinin propagandasını yapanların, vizyon ve misyon sahibi Gümüşhanelileri görmezden gelerek küstürmelerine, çalışma azimlerini kırmalarına, haklarında çıkan çeşitli söylentilere inanılmasınadır” ifadelerini kullandı.

SEYDİ DOĞAN KİMDİR?

1969 Adıyaman Besni Doğumlu olan ve 2002 yılında Besni Endüstri Meslek Lisesi Müdürü iken Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne personel şube müdürü olarak atandı. 2008 yılında Antalya Kumluca ilçe milli eğitim müdürü olan Doğan, 2012 yılında ise Bayburt Milli Eğitim Müdürlüğüne atanmış ve 4 yıl bu görevini sürdürmüştür.
Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2016, 11:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER