Şahinkaya Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya, il genelinde bulunan okulları ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi.

Şahinkaya Öğretmenlerle Bir Araya Geldi
Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya, il genelinde bulunan okulları ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi.

2014-2015 eğitim öğretim yılında Gümüşhane merkezde bulunan ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim okulları tarafından yapılan çalışmaların paylaşıldığı toplantıda, taşımalı eğitim, okul öncesi eğitim, onarımlar ve donatım ihtiyaçları, okullarda güvenli eğitim kapsamında kamera sisteminin kurulması, atama ve muhasebe işlemleri, aday öğretmen ve aday  memurlara yönelik yapılması gerekenler görüşüldü.

Eğitim-Öğretim yılının birinci dönem sonu itibariyle Gümüşhane'de sorunsuz bir yarıyıl geçirdiklerini kaydeden Şahinkaya, “Toplumda kaliteli eğitim verilen, seçkin öğrencilerin gittiği okullar olarak görülüyor. Bu algının bu şekilde devam etmesinde idarecilerimize büyük görevler düşüyor. Başarının artırılması konusuna da değinmek istiyorum.” Dedi

Şahinkaya, “Başarılı, güzel ve yoğun bir eğitim öğretim yılının 1. dönemini geride bıraktık. Emeği geçen bütün öğretmen ve personelimize teşekkür ediyorum. 2. dönem yapılacak performans değerlendirme sınavlarında öğrencilerimizin başarılarını arttırabilmek için tercihler döneminde okullarımızda tercih büroları kurarak öğrencilerimize ve velilerimize destek olalım. Konunun uzmanı olan rehber öğretmenlerimiz de tercih dönemlerinde okullarında olsun.” diye konuştu.

Öğretmenlerin sorun ve isteklerini dinleyen Şahinkaya, öğretmenlere mesleklerinde karşılaşacakları zorluklar karşısında yılmamalarını, azimle çalışmaları gerektiğini söyledi.
Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2015, 14:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER