Şehit Ateşi Köse'ye Düştü

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde dün gece meydana gelen çatışmalarda şehit olan askerlerden birisinin Gümüşhaneli olduğu öğrenildi.

Şehit Ateşi Köse'ye Düştü
Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde dün gece terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmalarda şehit olan askerlerden birisinin Gümüşhaneli olduğu öğrenildi.

Çatışmada şehit olan Er Osman Yıldız’ın aslen Köse ilçesinin Yaylım köylü olduğu öğrenildi. Haberin duyulmasının ardından İstanbul’da ikamet eden baba ocağına taziye ziyaretleri gerçekleştirilirken, şehidimizin Köse’de evlerinin bulunmadığı ve cenazesinin de İstanbul’da yapılacağı öğrenildi.

Yıldız’ın Bahçelievler’deki evine ateş düştü. İstanbul Merkez Komutanlığı’nda görevli bir albay, sabah saatlerinde şehit Osman Yıldız’ın Bahçelievler Soğanlı Mahallesi Yıldırım Sokak’ta bulunan evine gidere acı haberi verdi. Şehit haberi sonrası Osman Yıldız’ın evine Türk bayrağı asıldı. Balkonda gözyaşı döken şehidin babasını askerler teselli etti. Aile fertlerinin fenalaşma ihtimaline karşı kapıda ambulanslar da hazır bekletildi.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2012, 12:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER