Şehitlerimiz için taziye mesajları

Gümüşhane’de Şehit Komiser Yardımcısı Tamer Aktaş ve Şehit Özel Harekat Polisi Yaşar Yavaş için yayımlanan taziye mesajları.

Şehitlerimiz için taziye mesajları
Gümüşhane’de Şehit Komiser Yardımcısı Tamer Aktaş ve Şehit Özel Harekat Polisi Yaşar Yavaş için yayımlanan taziye mesajları.

CHP KOCAELİ MİLLETVEKİLİ TAHSİN TARHAN

“Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi’nde 31 Mart günü güvenlik güçlerimize yönelik düzenlenen bombalı saldırıda ağır yaralanan Gümüşhaneli Komiser Yardımcısı Tamer Aktaş, şehit olmuştur.

Üzüntümüz tarif edilemeyecek kadar büyüktür. Bu acı haber hepimizi derinden yaralamıştır.

Aziz şehidimiz Tamer Aktaş’a Allahtan rahmet, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

Kimden ve nereden gelirse gelsin, terör bir insanlık suçudur.

Bu terör eylemlerinin bir an önce son bulmasını, artık bu şehit cenazelerimizin son olmasını diliyorum.

Bir kez daha tüm terör eylemlerini ve örgütlerini şiddet ve nefretle kınıyorum.

Tüm Gümüşhaneli hemşerilerimizin de acılarını paylaşıyor, baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. “

BELEDİYE BAŞKANI ERCAN ÇİMEN

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 31 Mart günü güvenlik güçlerine yönelik gerçekleşen bombalı saldırıda ağır yaralanan Gümüşhaneli Komiser Yardımcısı Tamer Aktaş'ın (40) tedavi gördüğü hastanede, Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli olup, geçici görevle Şırnak’ın Silopi ilçesinde bulunan Özel Harekat Polisi Yaşar Yavaş'ın (43) da şehit olması nedeniyle taziye mesajı yayınladı.
 
Başkan Çimen, Aktaş'ın şehit haberini derin üzüntü içerisinde öğrendiklerini belirterek, "Uzun zamandan beri milletimizin birliğine ve huzuruna kasteden hain terör olaylarının son halkasında Diyarbakır'daki bombalı saldırıda Gümüşhaneli yiğidimiz Tamer Aktaş ve Gümüşhane'de görevli iken Silopi'ye giden Yavaş kardeşimiz şehit oldu. Bu hain saldırı sonucu şehadet şerbeti içen şehit polislerimiz Tamer Aktaş ve Yaşar Yavaş''a Allah'tan rahmet diliyorum. Şehit Aktaş ve Yavaş kardeşimizin kederli ailesine, yakınlarına, silah arkadaşlarına, milletimize sabır ve metanet diliyorum. Milletimizin başı sağolsun" dedi.

İL EMNİYET MÜDÜRÜ ORHAN KAR

"Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak için kahramanca mücadele verirken Şırnak’ın Silopi ilçesinde düzenlenen hain saldırı sonucu şehit olan Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli Yaşar YAVAŞ ile Diyarbakır’ın Bağlar İlçesinde Emniyet Görevlilerimize yönelik düzenlenen saldırı sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Gümüşhaneli Komiser Yardımcısı Tamer AKTAŞ’ın, şehadet haberleri bizleri derinden üzmüştür. Aziz şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diler, değerli ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum."

TORUL BELEDİYE BAŞKANI NİDAİ KÖROĞLU

"Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 31 Mart günü güvenlik güçlerine yönelik gerçekleşen bombalı saldırıda ağır yaralanan hemşehrimiz Komiser Yardımcısı Tamer Aktaş’ın şehit olduğu haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı dilerim."

AK PARTİ İL BAŞKANI CELALETTİN KÖSE

“Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 31 Mart günü güvenlik güçlerine yönelik gerçekleşen bombalı saldırıda Gümüşhaneli hemşehrimiz Komiser Yardımcısı Tamer Aktaş ile Şırnak’ın Silopi ilçesinde Özel Harekat Polisimiz Yaşar Yavaş terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada vurularak şehit oldular. Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde ve Şırnak’ın Silopi ilçesinde devlet otoritesinin tesis edilerek bölgenin huzura kavuşması için görev yapan kahraman güvenlik kuvvetlerimize hain teröristler tarafından yapılan kalleşce saldırılarda aziz vatan evlatlarının şehit olması yüreğimizi yakmaktadır. Ama bilinmelidir ki; devletimizin terörle çok etkin ve kararlılıkla yaptığı mücadele sonucunda şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak ve terörün de kökü kazınacaktır. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Aziz milletimiz aynen milli mücadele yıllarında olduğu gibi her türlü beladan kurtulacak ferasete sahiptir. Bu vesileyle Gümüşhaneli kahraman şehidimiz Komiser Yardımcısı Tamer Aktaş ile Özel Harekat Polisimiz Yaşar Yavaş’a ve tüm şehitlerimize rahmet, ailelerine ve aziz milletimize de sabır ve başsağlığı dilerim."

GTSO BAŞKANI İSMAİL AKÇAY

"Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 31 Mart günü güvenlik güçlerine yönelik gerçekleşen bombalı saldırıda ağır yaralanan Gümüşhaneli Komiser Yardımcımız Tamer Aktaş'ın (40) tedavi gördüğü hastanede, Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli olan ve geçici görevle Şırnak’ın Silopi ilçesinde bulunan Özel Harekat Polisimiz Yaşar Yavaş'ın (43)  şehit olması hepimizi derin bir üzüntü içine sokmuştur.

Bu hain saldırıların son bulması dileğiyle şahadet şerbeti içen bu iki kardeşimize Allahtan rahmet, ailesi ve  aziz milletimize şahsım ve Ticaret ve Sanayi Odası mensupları adına başsağlığı diliyor, karşılarında saygı ve minnetle eğiliyoruz."

KENT KONSEYİ BAŞKANI HASAN PİR

"Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 31 Mart 2016 Perşembe günü terör örgütü mensubu  hainlerin gerçekleştirdiği bombalı saldırıda yaralanan ve Diyarbakır’da tedavi  edildiği hastanede 5 Nisan 2016 salı günü şehadet şerbetini içen Gümüşhaneli Hemşerimiz Komiser Yardımcısı Tamer Aktaş’a ve Gümüşhane’de görevli iken geçici görevle Şirnak Silopi’de 5 Nisan 2016 salı günü terör örgütü mensubu hainlerin düzenlediği saldırıda Şehadet şerbetini içen Özel Harekat Polisimiz Yaşar Yavaş’a  Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Emniyet camiamıza ve Tüm milletimize başsağlığı diliyorum.

Vatan hainleri ve zalimler İnşallah en kısa süre içinde Şehitlerimizin mübarek kanlarında boğulup, cehennem çukurlarında hak ettikleri cezaları göreceklerdir.

Şehitlerimizin ruhları için binler Fatiha."

TÜRK SAĞLIK-SEN ŞUBE BAŞKANI LOKMAN YAKUT

"Uzun zamandan beri milletimizin birliğine ve huzuruna kasteden hain terör örgütü saldırısı sonucu Diyarbakır Bağlar İlçesinde Gümüşhaneli hemşerimiz Tamer Aktaş'ı yine İlimizde 6 yıldır görev yapan ve geçici görevle bulunduğu Şırnak Silopi İlçesinde şehitlik mertebesine ulaşmışlardır. Milletiyle ve devletiyle bir bütün olan Türkiye Cumhuriyeti, bu hain saldırılar karşısında da sağduyusunu ve metanetini asla kaybetmeyecektir.

Vatanın bölünmez bütünlüğü ile ülkemizin huzur ve selameti için şehit olan askerlerimize, polislerimize yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ise sabır ve başsağlığı, yaralanan güvenlik güçlerimize de acil şifalar dilerim."
Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2016, 11:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER