Semercioğlu Ödülünü Aldı

Londra merkezli Book Culture Art isimli edebiyat ve kültür dergisinin her yıl düzenlediği "Altın Kalemler Ödül Töreni" Cumartesi günü İstanbul'da gerçekleşen ödül töreni ile sahiplerini buldu.

Semercioğlu Ödülünü Aldı

İstanbul Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezinde Atiye dizisinin senaristi Nuran Evren Şit, Nöroloji alanında dünyanın önde gelen bilim adamlarından Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın, Düzce Üniversitesi rektörü Prof.Dr. Nigar Demircan Çakar, edebiyat dünyasının tanınan isimlerinden Kahraman Tazeoğlu ve Barış Muslu gibi yazarların da ödül aldığı törende Gümüşhane Üniversitesi Torul Meslek Yüksekokulunda görev yapan Dr.Serhat Semercioğlu psikoloji dalında en iyi kitap ödülünü aldı.

Törende konuşan Semercioğlu, "Ödülümü, öncelikle aileme ithaf etmek istiyorum. Ayrıca üniversite rektörüm Prof.Dr.Halil İbrahim ZEYBEK, yüksekokul müdürüm Dr.Öğr.Üyesi Hasan Tahsin Bostancı, üniversitedeki dostlarım ve öğrencilerime de kitabı yazarken tarafıma gösterdikleri desteklerden dolayı ayrıca teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Gümüşhane Üniversitesi Torul Meslek Yüksekokulu Sosyal Hizmetler bölümünde görev yapan akademisyen, yazar Dr. M.Serhat Semercioğlu’nun kaleme aldığı “Her Şey Aile ile Başlar” adlı kitabı 3 bin 500 eser arasından “Altın Kalem Ödülüne” layık görüldü. 

Semercioğlu’nun Sola Yayınlarından çıkan “Her Şey Aile ile Başlar” adlı kitabı Uluslararası Edebiyat, Kültür ve Sanat Gazetesi “Book Culture Art Times (BCA)” tarafından “En İyi Hikaye (Psikoloji)” dalında “Altın Kalem Ödülüne” layık görüldü. 

Kitap Müzik Her Zaman Onunla, Elektronik Emzik ve Mavi Balina Sendromu, Bu Hayatı O Seçmedi, Zorbalık Her Yerde, Unutulmuş Çocuk ve Dört Tarafında Dağlar Var isimli 6 bölümden oluşuyor.
 

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER