Şengül Yavuz Torul'da Ziyaretlerde Bulundu

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz, Torul ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Şengül Yavuz Torul'da Ziyaretlerde Bulundu
Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz, Torul ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Vali Yardımcılarının eşleri Esin Özkan ve Nazlı Turan ile Torul Kaymakamı’nın eşi Fatma Karal, Kürtün Kaymakamının eşi Meltem Özderin ve Kelkit Kaymakamın eşi Özlem Gazel’in de katıldığı ziyaretlerde Şengül Yavuz, gözleri görmeyen Cafer ve Kadriye Baydar kardeşleri ve şehit annesi Ayşe Özdemir’i ziyaret etti, anaokulunda çocuklarla bir araya geldi.

GÖZLERİ GÖRMEYEN KARDEŞLERİ ZİYARET ETTİ

Şengül Yavuz öncelikle Harmancık Köyü’nde yaşayan ve gözleri görmeyen Cafer ve Kadriye Baydar kardeşleri evlerinde ziyaret etti.  Ziyarette Baydar kardeşlerle sohbet eden Yavuz, Cafer ve Kadriye Baydar kardeşlerin ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında her türlü yardımı yapacağını ifade etti ve tekrar ziyaret edeceğini söyleyerek evden ayrıldı.

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Kendisi de okul öncesi öğretmeni olan Şengül Yavuz, Torul Fatih Anaokulu’nu ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi. Çocuklarla yakından ilgilenen Yavuz, onların yaptıkları etkinliklere katılarak, oyunlar oynayıp, şarkılar söyledi, sohbet etti. Yavuz, beraberindekilerle okulu gezerek İlçe Milli Eğitim Müdürü Güçlü Yılmaz ve Okul Müdürü Meliha Kurt’tan okul ve öğrenciler hakkında bilgi aldı.

ŞEHİT ANNESİNE ZİYARET

Torul ilçesi ziyaret programı kapsamında Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde şehit olan Tamer Özdemir’in annesi Ayşe Özdemir’i de ziyaret eden Şengül Yavuz, duygusal anların da yaşandığı ziyarette Ayşe Özdemir’e sabır ve başsağlığı diledi. Şehitliğin en kutsal mertebe olduğunu kaydeden Yavuz, şehit aileleri ve yakınlarının devletin ve milletin emanetinde olduğunu, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olmaya çalıştıklarını kaydetti.

Ayşe Özdemir ise Şengül Yavuz’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2014, 13:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER