Şiran güçleniyor

Gümüşhane’nin Şiran İlçesi Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, Belediye’nin makine parkını yenilemeye ve güçlendirmeye devam ettiklerini söyledi.

Şiran güçleniyor
HABERİN GALERİSİ
Şiran güçleniyor

Şiran güçleniyor

Gümüşhane’nin Şiran İlçesi Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, Belediye’nin makine parkını yenilemeye ve güçlendirmeye devam ettiklerini söyledi.

Sözde değil, özde hizmetlerle ilçeyi buluşturduklarını belirten Başkan Altıparmak, yoğun girişimler sonucunda Belediye araç parkına 4 yeni aracı daha katmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Araç parkına dahil olan 1 adet yükleyici, 1 adet kanal kazıcı-yükleyici,  Çevre ve Şehircilik Bakanlığından 1 adet vidanjör ve Kocaeli Belediyesinden 1 adet itfaiye aracı için Belediye Başkanlığı önünde tören düzenlendi.

Törende konuşan Başkan Altıparmak, Şiran’a hizmet için Belediye’nin imkanlarını en iyi şekilde kullanmaya gayret ettiklerini belirterek, bu hizmetler için araç parkında yer alan araçların güçlendirilmesinin gerektiğini, bu noktada da yaptıkları yoğun çalışma ve gayretler sonucunda 4 yeni araçla araç parkını güçlendirdiklerini söyledi.

Belediye araç parkında mevcut halde 28 araç ve iş makinesi bulunduğunu, hemen hemen tamamının son dönemde yenilendiğini dile getiren Başkan Altıparmak, son araçlardan itfaiye aracının Kocaeli Belediyesinin hibesi, vidanjörün Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın hibesi, yükleyici ve kanal kazıcı-yükleyicinin ise Belediye imkanlarıyla toplamda 390 bin liraya mal olduğunu belirtti.

Araç parkında yalnızca caddeleri süpüren aracın eksik olduğunu, onu da yakın zamanda temin edeceklerini ifade eden Altıparmak, “Araç parkımız çevre Belediyeler arasında en geniş ve yeni araçlara sahip. Amacımız vatandaşımıza daha iyi ve zamanında hizmet ederek daha çok ve kaliteli iş üretmek. Güçlü bir Şiran Belediyesi için çalışmalarımız devam edecek.” dedi.
Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2014, 22:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER