Şiran'ın yeni Milli Eğitim Müdürü Aygün oldu

Gümüşhane’nin Şiran İlçesine Milli Eğitim Müdürü olarak Hafız Orhan Aygün atandı.

Şiran Gündem Gazetesi
Şiran'ın yeni Milli Eğitim Müdürü Aygün oldu

Gümüşhane’nin Şiran İlçesine Milli Eğitim Müdürü olarak Hafız Orhan Aygün atandı.

Eski müdür Bayram Kundak’ın İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğüne araştırmacı olarak atanmasının ardından, yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Hafız Orhan Aygün görevine başladı.

Daha önce Yunus Emre Ortaokulunda başarılı çalışmalarıyla tanınan Aygün, eğitim öğretim camiasında 19. Yılını çalıştığını, İmam Hatip Ortaokulu kurucu müdürlüğü Milli Eğitim Şube Müdürlüğü ve Okul Müdürlüğü görevlerinde bulunduğunu söyledi.

Şiran’ın eğitim öğretim adına güzel bir yerde olduğunu, işini seven, tecrübeli, dinamik bir öğretmen ve idareci kadrosunun bulunduğunu belirten Aygün, başarının bir ekip işi olduğunu vurguladı.

Aygün, “Biz ekip olarak eğitim öğretim alanının yanında milli ve manevi alanda da en iyi şekilde öğrencilerimizi yetiştirerek toplumsal hayata kazandırmayı amaçlıyoruz. Gelecek nesillerin yetiştirilmesi adına maarif davası en önemli ülke meselesidir. Bu da sadece sınav başarısıyla sağlanamaz. Ölçü bu değil. Topluma faydalı, geçmişini bilen, geleceğe dair hayalleri olan, millî manevi değerlerle yoğrulan, Akif’in ifadesiyle Asım’ın neslini yetiştirmek hedefinde olacağız” dedi.
 

Haberin Kaynağı: Şiran Gündem Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2019, 13:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zigana
Zigana - 5 yıl Önce

Hafız hocam bu işi yapar fakat öğretmen kadrosunda olanlar mili eğitim müdürü olabiliyor mu?

SIRADAKİ HABER