Şiran terörü lanetledi

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde vatandaşlar İstanbul’daki terör saldırısının ardından teröre lanet yürüyüşü düzenlendi.

Şiran terörü lanetledi
HABERİN GALERİSİ
Şiran terörü lanetledi

Şiran terörü lanetledi

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde vatandaşlar İstanbul’daki terör saldırısının ardından teröre lanet yürüyüşü düzenlendi.

10 Aralık Cumartesi günü İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen hain saldırı sonucu yaşamını yitiren şehitlerimiz ve sivil vatandaşlarımız için Şiran’da teröre karşı birlik mitingi vatandaşların yoğun katılımlarıyla gerçekleşti.

İlk olarak ilçe meydanında toplanan vatandaşlar saygı duruşu ve İstiklal marşı okudu. Program devamında ilçedeki tüm yöneticiler, memurlar, siyasi partiler, vakıf ve dernekler, öğretmenler, öğrenciler ve genç, yaşlı bütün vatandaşların destek verdiği geniş katılımlı yürüyüş Şiran Atatürk anıtından başladı.

Buradan dev Türk bayrakları ve ellerindeki bayrak, pankartlarla yürüyüşe başlayan yaklaşık 3 bin kişiye yol boyunca vatandaşlar da katıldı. Teröre lanet yürüyüşünde katılımcılar hep bir ağızdan "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Vatan sana canım feda", "Ne mutlu Türküm diyene" sloganları attı.

Tekrar ilçe meydanındaki Atatürk anıtı önüne gelen vatandaşlara İmam Hatip Ortaokulunda görev yapan Türkçe Öğretmeni Tarık Şahin “Şiran İlçesi Milli Birlik Ve Beraberlik Komitesi” tarafından hazırlanan bildiriyi okudu.

Yapılan konuşmaların ardından şehitlerimiz için ilçe Müftüsü Ali İşbakan tarafından gıyabi cenaze namazı kıldırıldı ve etkinlik İlçe Müftüsü İşbakan’ın yaptırdığı duayla son buldu.

Programa Şiran Kaymakamı Murat Öztürk, Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, İlçe Emniyet Müdürü Kazım Ejder, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Emre Çapan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Kundak, İlçe Müftüsü Ali İşbakan, AK Parti, CHP,  MHP,  siyasi parti mensupları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve binlerce vatandaş katıldı.

Haberin Kaynağı: Şiran Gündem Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER