Şiran Yeniköy’de kültür evi açıldı

Gümüşhane’nin Şiran ilçesine bağlı Yeniköy köyünde Kültür Evi açılışı gerçekleştirildi.

Şiran Yeniköy’de kültür evi açıldı

Gümüşhane’nin Şiran ilçesine bağlı Yeniköy köyünde Kültür Evi açılışı gerçekleştirildi.

Açılış programına Vali Okay Memiş, Şiran Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar, Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak ve ilçe kurum müdürleri katıldı.

Vali Memiş, burada yaptığı konuşmada, “Kültür evimizin köyümüze hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Köyünüze daha önce de gelmiştim habersiz olarak. Bu gelişimde de köyün eksiklerine yönelik gözlemlerim oldu. İnşallah eksikliklerimizi tamamlayacağız. Köyümüzün ilçemizle olan ana bağlantı yolunun standartlarını yükselteceğiz. Bizler sizlere hizmet etmek için herkesi kucaklayarak görev yapıyoruz. Köylerimizde bulunan bütün eksiklikleri gidermemiz lazım. İmkanlarımız ölçüsünde hiçbir ayrım yapmaksızın hizmet vermeye çalışıyoruz. Biz herkesin valisiyiz. Gümüşhane’de çok büyük emeği olan Sayın Fikri Işık Bey’in de sizlere selamı var. Kültür evimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Açılışın ardından köyde incelemelerde bulunan Vali Memiş, kültür evinde ki eserlerle ilgili ve köyde yapılan yatırımlarla ilgili bilgi aldı. 
 

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2018, 09:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER