Şiran’da üniversite öğrencilerinden örnek çalışma

Gümüşhane Üniversitesi Şiran Mustafa Beyaz Meslek Yüksekokulu öğrencileri sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında anaokulu ve ortaokullarda temizlik, boyama ve yenileme gibi faaliyetlerde görev aldı.

Şiran’da üniversite öğrencilerinden örnek çalışma

Okulun Tıbbi Hizmetler ve Teknikler bölümü Tıbbi Laboratuvar ve Teknikleri programı 2.sınıf ikinci öğretim öğrencileri gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk faaliyetiyle örnek oldular.

Gönüllülük Çalışmaları dersi kapsamında öğrenciler Şiran’daki 15 Temmuz Şehitler Yatılı Bölge Okulu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Şehit Muhammet Fazıl Demir Anaokulu ve Mithat Paşa Ortaokulu’nda temizlik, boyama ve yenileme gibi faaliyetlerde görev alarak okuldaki öğrencilerle birlikte etkinlik yaptı.

Şiran Mustafa Beyaz Meslek Yüksekokulunda görevli Öğretim Görevlisi Hüseyin Çelik danışmanlığında ve Şiran Kaymakamı Zahid Bahadır Semiz ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekiplerinin de katkılarıyla gerçekleştirilen faaliyetlerde bulunan öğrencileri kutlayan Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, “Öğrencilerimizin gönüllü faaliyetlerde daha etkin bir şekilde yer almaları ve çevrelerine örnek davranışlarda bulunmaları bizleri de gururlandırıyor. Öğrencilerimizi ve danışman hocalarımızı bu güzel ve örnek teşkil edecek çalışmalarından dolayı kutluyorum. Öğrencilerimizin gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk faaliyetlerinde desteklerini esirgemeyen başta Şiran Kaymakamımız Sayın Zahid Bahadır Semiz ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekipleri olmak üzere katkı sunan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2022, 16:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER