Siyaset-Finans-İktisat okulu başlıyor

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Gümüşhane Şubesi, 12 hafta sürecek olan “Siyaset Finans İktisat" seminerleri programına 11 Ocak günü başlayacak.

Siyaset-Finans-İktisat okulu başlıyor

Çarşamba günü saat 19.00'da Özel İdare İşhanında bulunan TÜRKAV Gümüşhane şubesinde başlayacak programda sırasıyla Türk Milliyetçiliği, Siyaset Sosyolojisi ve Türk Toplumu, Türkiye' de Seçimler ve Seçmen Davranışları, Çağdaş Hükümet ve Devlet Sistemleri, Yakın Dönem Türk Siyasi Tarihi, Uluslararası İlişkiler ve Kuruluşlar, Türk Devlet Geleneği ve Kutadgulu Bilig, Yerel Yönetimler ve Sivil Toplum, Finansal Okuryazarlık, Problem Çözme Teknikleri, Ekonomi Siyaset İlişkisi ve Türkiye'nin Mali- Finans Yapısı, Para ve Bankalar konuları işlenecek.

TÜRKAV Gümüşhane Şube Başkanı Ercan Küçüköner, TÜRKAV olarak Gümüşhane’de görev yapan kamu çalışanları, kamu yöneticileri, gelecekte siyaset yapmayı düşünen insanlar, gençler, siyasete, finansa ve iktisada ilgi duyanların programa müracaat edip katılabileceklerini söyledi.

Küçüköner, Cumhuriyet'in ikinci yüzyılında Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni inşa edecek 2053, 2071, 2123 aksiyonel ve vizyonel hedefleri olan, donanımlı, ilkeli, idealist, ideolojik fikir tabanlı, ahlaki, manevi ve milli değerleri içselleştirmiş “Seçilen Değil, Tercih Edilen Kamu Havuzu" oluşturmayı hedeflediklerini belirterek, “12 hafta sürecek kişisel ve mesleki gelişim eğitim programımızın tüm ders içerikleri ve formatı Gümüşhane Üniversitesi akademisyen hocaları tarafından hazırlanmıştır. 12 haftalık seminer derslerinin sunumunu Gümüşhane Üniversitesi akademisyen hocalarımız ve alanında uzman kişiler yapacaktır. TÜRKAV Gümüşhane Şubemiz tarafından tasarlanan üç adet kişisel ve mesleki gelişim eğitim seminerlerimizin sonunda, katılımcılara özel bir programla mayıs ayı sonunda seminer katılım belgesi verilecektir” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER