Sosyal medyada Türkiye gündemine girdi!

Gümüşhane Üniversitesi'nin internet sitesindeki 11 kişilik yönetim kurulu listesinin 8'inde Rektör Prof. Dr. İhsan Günaydın'ın fotoğrafı olması sosyal medyanın gündemine oturdu.

Sosyal medyada Türkiye gündemine girdi!
Gümüşhane Üniversitesi'nin internet sitesindeki 11 kişilik yönetim kurulu listesinin 8'inde Rektör Prof. Dr. İhsan Günaydın'ın fotoğrafı olması sosyal medyanın gündemine oturdu.

Dün akşam saatlerinden itibaren atılan bir twit'le başlayan ve bugün sabah saatlerinde Twitter'in Türkiye gündemine 9.sıradan giriş yapan konunun bazı internet sitelerinde de haber olmasının ardından üniversite yönetimi, internet sitesindeki fotoğraflı yönetim kurulu ve senato listesini iptal ederek yalnızca isimleri yazdı.

Rektör İhsan Günaydın'ın Üniversite Yönetim kurulunda 7 fakülteye dekan vekili olarak yer alması nedeniyle ilginç bir görüntü oluşturan ekran görüntüsü sosyal medyada "Gümüşhane Üniversitesi Yönetim Kurulu'ndan rektör İhsan Günaydın'ın istemediği bir karar çıkarsa çok şaşırırım" şeklinde esprili eleştirilere neden oldu.

Konu ile ilgili görüştüğümüz Gümüşhane Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü ise "Yapılan paylaşımlarda bilinçli yada bilinçsiz bir şekilde çarpıtma söz konusudur. Paylaşımlar doğru bilgiye dayanmamaktadır. Bilindiği gibi ülkemizde OHAL kapsamında YÖK'ün aldığı karar gereği Türkiye'de ki bütün dekanlar istifa etmiştir. Yeni dekanlar atanıncaya kadar Rektör bütün dekanlıklara vekalet etmektedir. Ayrıca yeni dekanların ataması da YÖK'e teklif edilmiştir" şeklinde açıklama yaptı.

İşte fotoğrafların altına yapılan yorumlardan bazıları:

"İhsan Hoca kendine üniversite açmış. Adını da Gümüşhane Üniversitesi koymuş."

"Gümüşhane Üniversitesi yönetim kurulu. Adamlar klonlamada çığır açmış. Helal olsun. "

"Şaşırdım mı? Hayır. Neden? Çünkü Gümüşhane Üniv. "

"Gümüşhane Üniversitesi rektörünün sırrı masasının önünde çektirdiği fotoğrafta saklı."

"Gümüşhane Üniversitesi nin herşeyi olan hocamıza saygılar. :)"

"Ben de Gümüşhane rektörü gibi olmak istiyorum..Bütün gazetelere kolonlayın benii "

"Gümüşhane Üniversitesi'nin herşeyi Prof. Dr. İhsan Günaydın. Bir gün hasta olsa okul kapanır, o derece :) "

"Gümüşhane Üniversitesi'nin yönetim kurulunun gerçek olduğunu #bilmiyordum . @zaytung sandım"



Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2016, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER