SporHane açıldı

Gümüşhane’de genç girişimci Abdullah Aslan tarafından hayata geçirilen “SporHane” isimli mağaza düzenlenen törenle açıldı.

SporHane açıldı
HABERİN GALERİSİ
SporHane açıldı

SporHane açıldı

Karaer Mahallesi, Fuadiye Caddesi Gençlik Merkezi yanında dualar eşliğinde gerçekleştirilen açılış törenine Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane Barosu Başkanı Av. Metin Aslan, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı İsmail Akçay, kamu kurum müdürleri, siyasi partilerin ve STK’ların temsilcileriyle davetliler katıldı.

Törende yaptığı konuşmada kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden işletme sahibi Abdullah Aslan, “Sporhane adı altında bize destek vererek, cesaret vererek bu yola girmemize vesile olan değerli Belediye Başkanımıza ve babam İsrafil Aslan’a çok teşekkür ediyorum. Şehrimizde olmayan bir şeyi getirdik ve ülkemizin yerli markaları olan 2AS ve Exuma bayiliğiyle birçok ünlü markayı şehrimize getirdik” dedi.

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı İsmail Akçay da konuşmasında şehre değer katacak, güzelliklerine güzellik katacak bir mağazanın açılışında bir araya geldiklerini belirterek, “Özel sektörün iş yerlerinin, ticarethanelerin açılışlarına göstermiş olduğunuz bu yakın ilgiye, alakaya hem kendi adıma hem kurumum adına hem de işletme sahipleri adına çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Bu işletmeler sizlerle beraber, sizlerin desteğiyle yaşayacaktır. Genç girişimci kardeşimiz Abdullah Aslan, harman yürekli kardeşimiz devlet dairelerinde iş aramaktansa ben ticaret yaparım diyerek büyük bir cesaret göstermiş. O böyle bir yatırımın içine girmiş. Yurt dışı eğitimini aldıktan sonra Gümüşhane Üniversitesi'nde de yüksek lisansı devam ediyor. Dolayısıyla her eğitim hayatını, her iş hayatını, ticaret hayatını bir arada yürütmeye çalışan bu değerli kardeşimizi sizlerin huzurunda tebrik ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Ercan Çimen ise konuşmasında şehrin kalbi sayılan bu noktada açılan işletme için tebriklerini ileterek, “Genç kardeşimiz burayı istedi. Ben bu konuda hiç kimsenin heyecanını kırmadım. Burayı şenlendirdiler. Buraya şu anda sahip olmaya başladılar. Her açtığımız işyerleri bizim diyoruz. İnşallah burada güzel kazançlar elde edersiniz. Ben sizi cesaretinizden dolayı kutluyorum. Ticaretin 10’da 9’u cesaret. Bu cesaret zaten sizlerde var” diye konuştu.

İl Müftüsü Hüseyin Gün’ün yaptırdığı duaya alanda bulunanların “Amin” demesinin ardından kurdele kesilerek “SporHane” hizmete açıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER