Şube Müdürlerinden Vali Mayda'ya Ziyaret

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yeni göreve başlayan Şube Müdürleri, Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, Vali Yardımcıları Cahit Karatepe, Armağan Önal ve Recai Karal’ı makamlarında ziyaret etti.

Şube Müdürlerinden Vali Mayda'ya Ziyaret
Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yeni göreve başlayan Şube Müdürleri, Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, Vali Yardımcıları Cahit Karatepe, Armağan Önal ve Recai Karal’ı makamlarında ziyaret etti.

Ziyarete İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Şube Müdürleri İbrahim Taş, Murat Eskicioğlu, İsmail Hayal, Abidin Merdan, Rasim Alkaç, Kemalettin Karabulut, Bülent Ağaç, Aynur Bilgin ve Adem Doğan katıldı.

Ziyarette yeni arkadaşlarla daha da güçlendiklerini kaydeden Vali Dr. Yusuf Mayda, “Bu arkadaşlarımız gösterecekleri performansla birlikte tabiri caizse sahada icraatlarını göstereceklerdir. Arkadaşlarsın sıkı ve samimi çalışmaları hem kendi açılarından ve hem de bizler açısından akademik başarının yanı sıra ilimizin sosyal ve kültürel gelişime de katkı verecektir. Onların fiili olarak başarılarını göstermeleri gerekir. Bu arkadaşlarımızla birlikte var olan eğitim başarı çıtamız daha yükseklere çıkacaktır. Buna yürekten inanıyor ve arkadaşlara güveniyorum. Yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş ise yeni atanan şube müdürlerinin Gümüşhane’de var olan eğitim kalitesini yükseltmek adına güç kattıklarını belirterek, “Her arkadaşımız kendi alanlarında bizlere yardımcı olacaklar ve varolan ekibimize taze kan olarak katkı veren yeni arkadaşlarımız ile birlikte eğitim başarı çıtamız daha da yükseğe çıkarılacaktır. Arkadaşlarımızın Gümüşhaneli olması ve eğitimin içinden gelmeleri bizler için ayrı bir şans olacaktır.” diye konuştu.

Heyet, Vali Mayda’nın ardından Vali Yardımcıları Armağan Önal, Cahit Karatepe ve Recai Karal’ı ziyaret etti.
Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2013, 13:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
kadir üçüncü,kemal bektaş, adem ayvazoğlu
kadir üçüncü,kemal bektaş, adem ayvazoğlu - 11 yıl Önce

sayın valim öğretmeni sınıfından alıp öğrencileri öğretmensiz bırakarak şube müdürü yaptınız...bu yaklaşımla gümüşhanemizde eğitimin kalitesini oldukça artıracağınıza inanıyoruz...gümüşhane bazı kişilerin kişisel arzularıyla şekillenen atamalarla değil gümüşhanenin topyekün benimseyeceği ve vicdanlarda kabul görecek kararlarla gelişecek ve hakim iradeyi benimseyecektir.aksi halde gümüşhane kendine zarar verenleri asla affetmeyecektir..bu yüzden kendi bedel ödemiştir yine ödeyecektir..ama bu yanlış uygulamalar hep başkalarının ekmeğine yağ sürdü sürmeye de devam edecektir..bu benim değil gümüşhane sevdalılarının sizlere bir uyarısıdır..selam ve saygıyla...izmitten gümüşhaneye iyi dileklerimizle

Ne Garip Değil mi?
Ne Garip Değil mi? - 11 yıl Önce

400000 nüfüslu istanbul sultanbeylide 3 şube müdürü, 30000 nüfuslu gümüşhanede mdr yrd+ şube müdürü sayısı 14.yorum sizin.

SIRADAKİ HABER