Süleymaniye Uygulama Oteli bayram tatilinde de hizmet verecek

Gümüşhane’nin eski yerleşim yeri olan tarihi Süleymaniye Mahallesinde İl Özel İdaresi tarafından yapılan ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulama oteli olarak kullanılan tesis bayram tatilinde de vatandaşlara hizmet verecek.

Süleymaniye Uygulama Oteli bayram tatilinde de hizmet verecek

Kent merkezine yalnızca 3 kilometre mesafedeki Süleymaniye Mahallesinde bulunan ve Gümüşhane Zigana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Turizm ve Otelcilik Lisesi) tarafından işletilen otel, kafeterya ve restoran hizmetleriyle antik şehrin içinde doğa, tarih ve huzuru müşterilerine sunuyor. 

Hizmet kalitesi ile herkesin büyük takdirini kazanan işletme kafe ve restoran hizmetlerini otel dışı müşterilerine de 7 gün 24 saat sunuyor. 

Birçok tarihsel anıtı bağrında saklayan, cami, kilise, hamam, köprü, dükkan gibi 35 taşınmaz kültür varlığının günümüze ulaştığı tarihi mahalledeki yerleşim merkezinin en büyük hanı olan tarihi Suluhanın günümüze ulaşamaması sebebiyle tarihi yerine tarihi dokusu korunarak inşa edilen otantik yapısı ile ön plana çıkan Süleymaniye Uygulama Otelinde kahvaltı, sıcak-soğuk içecekler, ızgara çeşitleri, kırmızı-beyaz et çeşitleri ve zengin mutfağı ile haftanın her günü müşterilerine hizmet sunuyor. 

Tarih, doğa ve huzuru yüksek hizmet kalitesi ile sunan Süleymaniye Uygulama oteline rezervasyon yaptırmak isteyenler 0539 327 02 29 ve 0456 213 02 29 numaralı telefonlardan ulaşabilir.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kubilay ilgaz
Kubilay ilgaz - 12 ay Önce

Merhabalar Gümüşhanemiz için iyi bir kazanım. Temiz, hizmet kalitesi olarak iyi ve çok nezih bir ortam. Fakat menüsün de Gümüşhanemizin yöresel yemeklerine yer verilmemiş. Günün çorbası mercimek çorbası ben isterdim ki yöremiz ait ayranlı çorba, mantı çorbası , mercimek li kesme çorbası veya bulgurlu fasulye çorbası olsun. Klasik pirinç pilavı yerine yöremizin gendime pilavı, etli patates yahnisi, yöresel lahana sarması, borani. Tatlı olarak un helvası,cevizli sariburma, dilber dudağı vb. örnekleri vereceğimiz bir çok yöresel lezzetlerin menüde olmasını isterdim. İlimizin yemek kültürünü tanıtacak yöresel lezzetlere yer verilmesi gerekir.

yusuf sadık gazeteci yazar
yusuf sadık gazeteci yazar @Kubilay ilgaz - 12 ay Önce

kubilay bey kardeşim.
son derece haklısın. Ancak bunları düşünecek kafa lazım. yoksa ne yapacaksın. bakınız balıkesirden turlar çıkıp doğu karadenizi geziyor zigana tepesinden geri dönüyor. Bir Tıurizim mudürlüğü teşki,latı varmı var. Bu turu neden güdülemedi ki gümüşhane merkezine uğrasın. ondan sonra dağımız var bağımız var gölümüz var. bir işe yaramadıktan yarrarlandırmadıktan sonra..




.

SIRADAKİ HABER