Sünnetçi’den veda mesajı

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü iken Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirilen Miraç Sünnetci, görevden ayrılışı nedeniyle yayımladığı mesajında Gümüşhane’ye hizmet etmenin çabası içerisinde olduklarını belirterek teşekkür etti.

Sünnetçi’den veda mesajı

Mesajında yönetici, öğretmen ve birlikte hizmet etmekten mutlu olduğu herkese teşekkür eden Sünnetci, “Saygıdeğer Mesai Arkadaşlarım, Değerli Eğitim Çalışanları, Kıymetli Veliler, Sevgili Öğrenciler ve Gümüşhaneli hemşerilerim, kendi memleketim olan ormanlar, kaleler ve konakların diyarı Gümüşhane’mize yaklaşık 16 ay İl Milli Eğitim Müdürü olarak hizmet ettim. Bugün itibariyle yürütmekte olduğum Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevimden ayrılıyorum. Bugüne kadar şehrime değerli yönetici arkadaşlarımla ve öğretmenlerimizle birlikte hizmet etmekten büyük mutluluk ve onur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Görev yaptığımız süre içerisinde müdür yardımcılarımızla, şube müdürlerimizle, okul yöneticilerimizle ve öğretmenlerimizle birlikte Gümüşhane’mize hizmet etmenin çabası içerisinde olduk” dedi.

“Devler gibi eserler bırakmak için karıncalar gibi çalışmak lazım” düsturuyla devletin verdiği her görevi mesai arkadaşları, okul idarecileri ve öğretmenlerle birlikte layıkıyla yapmak için canla başla çalıştıklarını ifade eden Sünnetci, “Kapımızı ve gönlümüzü bütün Gümüşhaneli hemşerilerimize açarak devletimizin bizlere emanet olarak verdiği makamı her zaman ulaşılabilir kıldık. Birlikte çalıştığımız zaman zarfında bize her konuda destek olan, sorunlarımıza çözüm bulup yolumuzu açan, yaptıklarımızı takdir ve taltif eden Sayın Valimiz Kamuran TAŞBİLEK’e şükranlarımı sunuyorum. Yatırımlar konusunda bize destek olan Vekillerimize, Belediye Başkanımıza, İl Başkanımıza, İl Genel Meclis Başkanımıza, İl Özel İdare Genel Sekreterimize ve tüm paydaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. İl müdürlüğümüz bünyesinde mesai mefhumu gözetmeksizin saygı ve anlayış içerisinde bizimle çalışan müdür yardımcılarımıza, şube müdürlerimize ve tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ülkemizin geleceğinin inşasına öncülük eden, eğitim meşalesini birlikte taşıdığımız, Gümüşhane’mizin eğitim çıtasının yükseltilmesi için fedakârca çalışan idarecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, şahit olduğumuz başarılı çalışmaların devamını diliyorum” diye konuştu.
 

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2022, 09:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
İsmail HAYAL
İsmail HAYAL - 1 yıl Önce

Önemli olan bu kubbede hoş bir seda bırakabilmektir. Miraç Sünnetçi hocamızın Gümüşhane'de kısa görevi esnasında iz bıraktığına inanıyorum. Yeni görev yerinde üstün başarılar diliyorum.

SIRADAKİ HABER