Taksiciler: Yeni sanayi Trabzon yolu üzerinde olsun

Gümüşhane kent merkezinde uzun yıllardan beri taksicilik yapan ve Gümüşhane Taksiciler Kooperatifi Başkanı olan Emre Pezük, ticari taksi esnafının yeni sanayi sitesinin mutlaka Trabzon yolu güzergahında olması gerektiği konusunda fikir birliği içerisinde olduğunu söyledi.

Taksiciler: Yeni sanayi Trabzon yolu üzerinde olsun

Pezük, yeni sanayi sitesinin yapılacağı yerle ilgili gerek yerel basın gerekse sosyal medyada yapılan haberlerden sonra Gümüşhane Taksiciler Kooperatifi olarak üyelerinin çoğunluğuyla sanayi sitesinin yeriyle ilgili görüşmeler yaptığını söyledi.

Ticari taksi şoförlerinin yeni sanayi sitesinin yerinin mutlaka Trabzon yol güzergahında olması gerektiği konusunda görüş birliği içerisinde olduğunu kaydeden Pezük, çevre yolunun açılmasının bile trafik sorununu çözmediğini, mesai giriş ve çıkış saatlerinde Ali Beylerden Gümüşhane Belediyesi önüne kadar araç kuyruğu oluştuğunu belirterek, sanayi sitesinin konumunun Pirahmet olması durumunda şehir trafiğinin daha da tıkanacağını savundu.

Pezük, açıklamasında şunları söyledi: “Sosyal medyada mikro bölgecilik nedeniyle İkisu bölgesi istediği beyan edilse de ben Yeniköylü bir esnaf olarak şehri bir bütün görmek gerektiğini ve sanayinin de İkisu bölgesine yapılması gerektiği kanaatindeyim. Yeni polemik oluşturarak sürece balta vurmak isteyen ve aslında bir öneri mekanizması olan kent konseyi STK olduğunu beyan ederek süreci değiştirmeye çalışmaktadır. Bu durum biz taksici esnafını mağdur edeceği aşikardır. Şehrin önünü açmak için çaba harcayalım. Bu şehir tüm köyleri ile bir bütündür. Böyle de kabul edilmelidir.”
 

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2022, 19:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
kendi görüşü
kendi görüşü - 2 yıl Önce

o senin görüşün bende diyorum tekke köyünde olsun referandum yapılsın

SIRADAKİ HABER