TEMA Faaliyetlerine Başladı

TEMA Vakfı, Gümüşhane İl Temsilcisi Yusuf Oral öncülüğünde faaliyetlere başladı.

TEMA Faaliyetlerine Başladı
TEMA Vakfı, Gümüşhane İl Temsilcisi Yusuf Oral öncülüğünde faaliyetlere başladı.

Ülke çapında yüz binlerce üyesiyle yaşam anlamına gelen toprağa sahip çıkan TEMA Vakfı’nı Gümüşhane’de temsil etmenin gayreti içinde bulunan üniversite öğrencileri TEMA Vakfı’na ait afişleri şehrin önemli noktalarına asarak faaliyetlere başladı.

Gümüşhane’de sürdürülebilir yaşamı korumak üzere gönüllü bir ekip oluşturulduğunu ifade eden ekip sorumlusu Ömer Faruk Eskikural, “Öncelikle afişleri asmaya üniversiteden başladık. Yeni kayıt olan öğrencilerle birlikte sayımız arttı. Böyle bir vakfın faaliyet içerisinde bulunduğunu göstermemiz gerekiyor. Üniversite dışında da şehrin önemli noktalarına TEMA Vakfı’nın faaliyetlerini içeren bilgilendirme afişlerini asarak, bizlere düşün görevi yerine getirmeye çalışıyoruz.” dedi.

Gümüşhane Üniversitesi bünyesinde kurulacak olan Genç TEMA kulübü hakkında açıklamalarda bulunan, TEMA Vakfı Gümüşhane İl Temsilcisi Yusuf Oral, “Kıyametin kopacağını bilseniz elinizdeki fidanı dikiniz” hadisini hatırlatarak Gümüşhane için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti.

Haberin Kaynağı: Ahmet Öksüz

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2013, 21:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER