TEMA'dan Yaban Hayvanları İçin Yiyecek Kampanyası

TEMA Gümüşhane 'İsraf Etme Bir Hayvanın Karnını Doyur' sloganı ile yaban hayvanları için kampanya düzenliyor...

TEMA'dan Yaban Hayvanları İçin Yiyecek Kampanyası


Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) “İsraf Etme Bir Hayvanın Karnını Doyur” sloganı ile yaban hayvanları için yiyecek kampanyası düzeliyor.

TEMA İl Temsilcisi Yusuf Oral, konula ilgili yaptığı açıklamada son haftalarda Gümüşhane’de, ilçelerde, köylerde ve yüksek kesimlerde aşırı kar yağışı sonrası hava sıcaklığının düşük seyrettiğini ve yaban hayatının besin bulma noktasında zorluk çektiğini hatırlattı.

Besin bulmakta zorluk çeken ve aç kalan yaban hayvanlarına yardımcı olmak adına TEMA Vakfı Gümüşhane Temsilciliği olarak destek kampanyası başlattıklarını kaydeden Oral, “İlimizdeki ve ülke genelindeki tüm ilgili ve duyarlı arkadaşlarımızın bu kampanyamıza destek vermelerini bekliyoruz. Kampanya ila oluşacak gerek yem ve yiyecekler, gerekse de kaynakların yem ve yiyeceğe dönüştürülmesi ila uzak-yakın demeden her gün bir dağımıza yiyecek bırakarak yaban hayatına destek olacağız. Destek olmak isteyen arkadaşlarımızın karınca kararınca yapacakları yardımları; Karaer Mahallesi Hürriyet Caddesi Sistem Elektriğe bırakmalarını talep ediyoruz.” dedi.

Kampanya ile ilgili bilgi almak için Yusuf Oral: 0 530 517 74 06
Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2013, 20:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER