THY ve Demiryollarında Pestil-Köme İkram Edilsin !

TBMM Plan Bütçe Komisyonu Gümüşhane Yöresel Ürünlerini Beğendi

THY ve Demiryollarında Pestil-Köme İkram Edilsin !
AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyon Üyesi Feramuz Üstün, Ulaştırma Bakanlığının bütçe görüşmelerinde, Gümüşhane ile artık özdeşleşen yöresel ürünlerin tanıtımını yapmak için komisyon üyeleri ve bürokratlara pestil köme ikram etti.

Üstün, Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, Gümüşhane Pestil ve Köme Üreticileri Birliği ve Kral Pestil’in destekleri ile Plan Bütçe Komisyon üyelerine, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’a, Bakanlık Bürokratlarına ve basın mensuplarına ikramda bulundu.

Yöresel ürünlerin ikramından sonra söz alan Üstün, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’dan bu güzel Organik Ürünlerin gerek THY’de gerek Demir Yolu ulaşımlarında halkımızın beğenisine sunulmasını önerdi.

Gümüşhane’de ekonomik anlamda büyük bir istihdam alanı oluşturan bu üretim sektörünün pazarının çok önemli olduğuna dikkat çeken Üstün, Gümüşhane Milletvekili olarak Gümüşhane’de bu yatırımı yapmış ve doğal hammadde ile organik üretim yapan bu üreticilerin kamu kuruluşlarınca da desteklenmesi gerekliliğine inandığını belirterek, Bakan Yıldırım’dan THY ve Demir Yolu Ulaşımında vatandaşların beğenisine sunulmasını talep etti.
Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2012, 22:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER