Torul Belediyesi’nden üniversite öğrencilerine “Hoş Geldiniz” programı

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde Belediye Başkanlığı tarafından Torul Meslek Yüksekokulu’nda eğitim-öğretim gören üniversite öğrencileri için “Hoş Geldiniz” etkinliği düzenlendi. 

Torul Belediyesi’nden üniversite öğrencilerine “Hoş Geldiniz” programı

Torul Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen programa Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Torul Belediye Başkanı Evren Özdemir, Gümüşhane Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Fatih Yalçın, Torul Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Tahsin Bostancı ve Gümüşhane Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Serhat Dağ katıldı. 

Torul Belediye Başkanı Evren Özdemir programda yaptığı konuşmada öğrencilere Torul ilçesi hakkında bilgiler vererek, öğrencilerin talepleri ve istekleri için Torul Belediyesi’nin kapısının kendilerine her zaman açık olduğunu vurguladı. 

Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “2019 yılında Torul Meslek Yüksek Okulu’nda 119 öğrencimiz varken, bugün bu sayı 673’e ulaşmıştır. Gümüşhane Üniversitesi olarak şehir-üniversite iş birliğinin özellikle Gümüşhane gibi butik şehirler açısından önemli bir fırsat olduğuna inanıyoruz. Bu bağlamda biz üniversite olarak öğrenci sayımızı arttırmak amacıyla gerek akademik gerekse de idari açıdan gerekli adımları atıyoruz. Öğrencilerimizin bu şehirden ayrılırken kendilerini yetiştirmiş bireyler olarak ayrılması için de elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Eğer bizim attığımız adımlarla birlikte şehrimiz de öğrenciler için gerekli imkânları sağlama yolunda adımlar atarsa Gümüşhane’nin gelişiminde önemli bir misyonu şehir-üniversite iş birliğiyle gerçekleştirmiş oluruz. Bu noktada öğrencilerimiz için bu etkinliği organize eden başta Torul Belediye Başkanı Evren Özdemir ve Torul Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Hasan Tahsin Bostancı’ya teşekkür ediyorum.” 

Konuşmaların ardından idareci, akademisyen ve öğrencilere Torul Belediyesi tarafından ikramda bulunuldu. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER