Torul elden geçti

Torul Belediye Başkanlığı, ilçe merkezindeki alt ve üst yapı çalışmalarına Ramazan ayı boyunca aralıksız devam etti ve bayram hazırlıklarını tamamladı.

Torul elden geçti
Torul Belediye Başkanlığı, ilçe merkezindeki alt ve üst yapı çalışmalarına Ramazan ayı boyunca aralıksız devam etti ve bayram hazırlıklarını tamamladı.

Kaledibi mahallesinde parke çalışmalarını gerçekleştiren, Ramazan ayı boyunca Belediye Başkanı Köroğlu ve ekibinin hummalı çalışmalarıyla ilçe merkezinin terminal mevkii bölgesi haricinde parke ve kaldırım düzenlenmesi yapılmayan yeri kalmadı.

Ramazan ayının son günlerinde de Terminal mevkiinde asfalt sökme çalışmalarına başlayan Belediye Başkanlığı, Bayram hazırlıklarını da tamamladı.

İlçe merkez mahallelerinde ki tüm mezarlıkları temizleyen Torul Belediyesi, bunun yanı sıra mahalle sokakları ve ara caddelerinde yıkama çalışmaları yaparak bayram hazırlıklarını tamamladı.

BELEDİYE OLARAK BİR İLK GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Belediye Başkanlığı sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada Ramazan Bayramının birinci günü (17 Temmuz Cuma) gurbette yaşayan vatandaşlara özel canlı yayınlar ile ilçeden görüntüler sunacağını bildirdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan belediye başkanı Nidai Köroğlu, "Ramazan ayı boyunca ilçe halkımız ve esnafımızın da duyarlılığı ile işçi kardeşlerimle birlikte alt ve üst yapı çalışmalarına devam ettik. Kanalizasyon ve içme suyu şebekesinde ki mevcut boruları yeniledik, bunun yanı sıra kaldırımları genişlettik ve asfaltı sökerek yerine parke taşı koyduk. İlçemizin refah seviyesini yükseltmek adına elimizden gelen herşeyi yapacağız, ben tüm vatandaşlarımın mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, hayırlar getirmesini Rabbim'den niyaz ediyorum" ifadelerine yer verdi.
Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2015, 15:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER