Torul Gençlik Merkezinin yardımları Gaziantep’e ulaştı

Gümüşhane’nin Torul ilçesindeki Gençlik Merkezi’nin Ramazan ayı nedeniyle başlattığı proje kapsamında hazırlanan gıda ve giyim kolisiyle alışveriş çeki ve nakdi yardım Gaziantep İslahiye ve Nurdağı’ındaki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Torul Gençlik Merkezinin yardımları Gaziantep’e ulaştı

Torul Gençlik Merkezi’nin yardımlaşma ve paylaşma ayı Ramazan ayında Torul'dan Gaziantep'e Gönül Köprüsü projesiyle Gaziantep deprem bölgesindeki depremzedelere yönelik başlattığı projede hedefe ulaşıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığınca gençlerin milli ve manevi değerlere sahip çıkan nesiller olarak yetişmelerini ve birlikte vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla başlattığı gönüllülük çalışmaları devam ediyor.

Bu kapsamda manevi iklimin yaşandığı Ramazan ayında Torul Gençlik Merkezi "Torul'dan Gaziantep'e Gönül Köprüsü” projesiyle Gaziantep deprem bölgesindeki depremzedelere Ramazan, giyim kolisi, alışveriş çeki ve nakdi yardım gönderdi.

Yardım malzemelerini teslim alan Gaziantep Gençlik Merkezi müdürü ve personelleri toplanan yardımların Islahiye ve Nurdağı’nda depremzede vatandaşlara dağıtımını gerçekleştirdi.

Torul Gençlik Merkezi çalışan ve gönüllülerinin başlattığı deprem bölgesi için Ramazan kolisi yardım kampanyasına öncülük eden Gençlik Merkezi müdürü Yıldıray Mutaf, çalışanlara, gençlere ve katkılarından dolayı hayırsever vatandaşlara teşekkür ediyoruz.

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER