Torul Ülkü Ocakları köylerden gelen kadınları misafir edecek

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı, halk pazarının kurulduğu pazartesi günleri köylerden gelen, gidecek ve barınacak yeri olmayan kadınları Ülkü Ocakları binasında misafir edecek.

Torul Ülkü Ocakları köylerden gelen kadınları misafir edecek

Konuyla ilgili açıklama yapan Torul Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Recep Yiğit, pazartesi günleri ilçenin halk pazarı olduğundan köylerden gelen kadınların binalarında sabah 08.00 ile akşam 18.00 saatleri arası hizmet verme kararı aldıklarını söyledi.

Ocak başkanlığı olarak bu kararı almalarındaki amacın resmî ve özel işleri için köylerden ilçe merkezine gelen kadınların işlerini bitirdikten sonra akşam saatlerinde geri dönen köy dolmuşlarını rahatça bekleyecek uygun bir ortam oluşturmak olduğunu ifade eden Yiğit, “Kadın vatandaşlarımızın, analarımızın, bacılarımızın yol kenarlarında saatlerce yazın güneşin altında, kışın buz gibi soğukta beklemelerine evlatları, kardeşleri olarak duyarsız kalamayız. Bizler Ülkü Ocaklarımızın kapısını milletin efendisidir dediğimiz köyden gelen kadın vatandaşlarımıza açıp onlara uygun dinleme ortamları sağlayarak çay ikramında bulunacağız. Ayrıca abdest alma ve mescitte namaz kılma imkanımızda mevcut olacaktır. Her pazartesi Torul Ülkü Ocakları başkanlığı olarak Uzak mahalle ve köylerden gelen kadın vatandaşlarımızı misafir etmekten onur duyacağız” diye konuştu.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ümit Yiğit
Ümit Yiğit - 3 yıl Önce

Tebrik ederim. Böyle yararlı projelerin desteklenmesi belediyelerce desteklenmesi gerekir. Tahminimce bu tarz bir projeyi uzun süredir başka yerde görmedim.

Mustafa Olgun
Mustafa Olgun - 3 yıl Önce

Gerçekten bu bir ihtiyaç. Akıl eden ve uygulayan kim varsa tebrik ediyorum.

Mümtaz Kamil Durak
Mümtaz Kamil Durak - 3 yıl Önce

Tebrik ediyorum. Daha nice güzel işlere imza atmanızı temenni eder, selam ve saygılarımı sunuyorum.

SIRADAKİ HABER