Torul’da şiir tadında mezuniyet programı

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde Şehit Tamer Özdemir Anadolu Lisesi tarafından 6. Geleneksel Şiir Dinletisi ve mezuniyet programı gerçekleştirildi.

Torul’da şiir tadında mezuniyet programı

Okul salonunda gerçekleştirilen program öğrencilerin sanata olan ilgisini artırmak, Türk Dili ve Edebiyatı derslerinde geçen şairleri ve şiirleri daha iyi tanımak ve hayata geçirmek amacıyla "Lambada Titreyen Alev" temasıyla düzenlendi. Etkinliğe öğrenciler ve öğretmenler şiir ve şarkılarla katılım sağladı.

Şiir dinletisi sonrasında 12. Sınıf öğrencilerinin 4 yıllık bir birikimin yeniden gözden geçirildiği, üzerine düşünüldüğü ve şimdiden anılar arasına katılmış lise yaşanmışlıklarının paylaşıldığı, geleceğe eşik olan ve ışık tutan mezuniyet törenleri gerçekleştirildi. 

Şiir dinletisi ve ardından yapılan mezuniyet törenine Belediye Başkanı Evren Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyyüp Zengin, Okul-Aile Birliği Başkanı Mahmut Şahinöz, Okul Müdürü Mahmut Terzi, okulun emekli müdürlerinden Yaşar Bayram, kurum amirleri, okul/kurum yöneticileri, öğretmenler ve veliler katıldı. 

Şiir dinletisinin ardından mezuniyet belgelerini alan öğrencilere seslenen İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyyüp Zengin, mutluluklarla dolu bir ömür, başarılarla dolu bir hayat hikayesi, vatana ve millete hizmet aşkıyla yanan bir yaşam temennisiyle yollarının açık olmasını dileyerek, 12 yıllık süreçte her zaman öğrencilere ve eğitim kurumlarına destek olan velilere de teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER