Torullular Derneğinde Yeni Dönem

Gümüşhane il merkezindeki tek ilçe derneği olan Torullular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başlanı Mustafa Aydın oldu.

Torullular Derneğinde Yeni Dönem
Gümüşhane il merkezindeki tek ilçe derneği olan Torullular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başlanı Mustafa Aydın oldu.

Seçimli olağan genel kurul toplantısında tek liste ile gidilen seçimlerde Türk Sağlık-Sen Gümüşhane Şube Başkanı Mustafa Aydın başkanlığa seçilirken, eski başkan Niyazi Çakıcı, denetim kurulunda yer aldı.

Dernek binasında gerçekleştirilen kongrenin ardında konuşan yeni başkan Mustafa Aydın, derneğin 18 yıldır Gümüşhane’de faaliyet gösterdiğini belirterek, bu süreç içerisinde emek veren tüm yöneticilere ve Genel Kurula katılan üyelere teşekkür etti.

Aydın,  Torullular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Gümüşhane’de ki tek ilçe derneği olduğunu hatırlatarak, “Derneğimizin çıtasını daha da yukarılara çekeceğiz” diye konuştu.

Seçim sonucu oluşan yeni yönetime başarı dileklerinde bulunan eski başkan Niyazi Çakıcı ise derneğin borcu olmayan bir dernek olduğunun altını çizerek, “Kötü günler için kısıtlı da olsa kaynağı bulunan bir görevi devretmenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi. Torullular Derneği’nin bir lokalden ibaret olmadığını kaydeden Çakıcı, herkesin taşın altına elini koyarak derneğe ve yeni yönetime destek vermesini istedi.

Eski Başkan Niyazi Çakıcı’nın denetleme kurulu üyesi olarak görev aldığı yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Mustafa Aydın, Kemalettin Aytemur, A. Savaş Aydın, Bayram Karabulut, Erhan Bölükbaşı, Cemil Zengin, Aydın Şahiner, Mümin Çakıcı

Denetleme Kurulu: Niyazi Çakıcı, İsmet Çakmak, Nejmi Bayram

Haberin Kaynağı: Hüseyin Özgün

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2014, 10:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER