Trabzon'a Gümüşhaneli Milli Eğitim Müdürü

Milli Eğitim Bakanlığı Ders Kitapları ve Yayımlar Daire Başkanı Gümüşhaneli hemşehrimiz Burak Fettahoğlu Trabzon'a İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

Trabzon'a Gümüşhaneli Milli Eğitim Müdürü

Gümüşhane’den 2014 yılında Trabzon’a tayin olan İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş’ın Bakanlık emrine alınmasının ardından Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Hüseyin Burak Fettahoğlu getirildi.

Trabzon’un yeni İl Milli Eğitim Müdürü hemşehrimiz Burak Fettahoğlu’nun birkaç gün içerisinde görevine başlaması bekleniyor.

Son 3 yıldır Milli Eğitim Bakanlığı Ders Kitapları ve Yayımlar Daire Başkanlığı görevini başarıyla yürüten ve örnek çalışmalara imza atan hemşehrimiz Fettahoğlu’na yeni görevinde başarılar dileriz.

Hüseyin Burak Fettahoğlu kimdir?

1979 yılında Gümüşhane İli Kelkit İlçesinde dünyaya geldi. Üniversite eğitimini 19 Mayıs Üniversitesinde Yüksek Lisans eğitimini Erzincan üniversitesinde tamamlayan Fettahoğlu Evli ve üç çocuk babasıdır.

2002 yılında mesleğe öğretmen olarak başlayan Burak Fettahoğlu Gümüşhane ilinde birçok farklı okul ve kurumda yöneticilik görevlerinde bulundu.

2014 - 2017 yılları arasında Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü görevlerinde bulunan Fettahoğlu, 2017 yılından itibaren Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nde Daire Başkanı olarak görev yaparken Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2021, 15:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
LAHANOZ
LAHANOZ - 2 yıl Önce

Fettahoğlu'nu tanımam ancak Kelkit' in insanı merttir, delikanlısı da harbi delikanlıdır.

Aşık İsmail TEZANİ
Aşık İsmail TEZANİ - 2 yıl Önce

Hayırlı olsun başarılar dilerim gurur duydum

SIRADAKİ HABER