TÜBİTAK Bilim Söyleşileri gerçekleştirildi

TÜBİTAK, Bilim ve Toplum Başkanlığı tarafından yürütülen Bilim Söyleşileri etkinlikleri kapsamında Gümüşhane Merkez, Kelkit Köse ve Giresun Doğankent’te 6 okulun öğrencileriyle bilim söyleşisi gerçekleştirildi.

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri gerçekleştirildi

Gümüşhane Üniversitesi Akademisyenlerinden Prof. Dr. Nafız Maden tarafından gerçekleştirilen söyleşi programında Minecraft ile Doğal Kaynakların Etkili Kullanımı ve Doğal Miras ve Doğal Kaynaklar konulu bilim söyleşisi düzenlendi.

Söyleşi sırasında MineCraft ile oyun oynamanın yanı sıra öğrenme ortamlarının oluşturulması ve bu ortamlarda bilim, sanat içeriklerinin oluşturulması konusunda etkileşimli bir sunum yapıldı.

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri Sunumları Kelkit Fatih Sultan Mehmet İlkokulu, Köse Salyazı İmam Hatip ve Salyazı İlkokulu, Merkez Gazipaşa ortaokulu ve Giresun Doğankent Çatak İmam Hatip Ortaokulu ve Çatak İlkokulu olmak üzere toplamda 6 farklı okulda gerçekleştirildi.

Söyleşi sonrası Prof. Dr. Nafız Maden’e TÜBİTAK tarafından hazırlanan teşekkür belgesi takdim edilirken söyleşiye katılan öğrencilere Prof. Dr. Nafız Maden tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Maden, etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçen İl Milli Eğitim Şube Müdürü Adem Doğan’a, Kelkit İlçe  Milli Eğitim Şube Müdürü Naci Aktaş’a,  Fatih Sultan Mehmet İlkokulu Müdürü Mehrali Can’a, Köse ilçesi, Salyazı İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ahmet Bilgin’e, Gazipaşa Ortaokulu Müdürü Bayram Oral’a, Müdür Yardımcısı Ramazan Yaşar’a, Aslı İnan Ergün’e ve Giresun İli Doğankent İlçesi, Çatak İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Aydın Topar’a, Müdür Yardımcısı Ahmet Terzi’ye ve öğretmenlerine gösterdikleri misafirperverlikleri nedeniyle teşekkür etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER